Kaynanam çekilmiyor ya

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Viyan Dikici tarafından oluşturulan Kaynanam çekilmiyor ya başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,155 kez görüntülenmiş, 45 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kaynanam çekilmiyor ya
Konbuyu başlatan Viyan Dikici
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Esma nur ktbs

Viyan Dikici

Kayıtlı Üye
rank
3 aylık hamileyim kaynanam nerdeyse cam sildiricek Bn yapmıyorum ama lafı sözü bitmiyo eşim de sürekli bosver bosver diyo bisey dediği yaptığı yok deli oluyorum ilk gebeliğim 1 ayında düşük ile sonlandi buna da bisey olucak diye korkuyorum 😔

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
3 aylık hamileyim kaynanam nerdeyse cam sildiricek Bn yapmıyorum ama lafı sözü bitmiyo eşim de sürekli bosver bosver diyo bisey dediği yaptığı yok deli oluyorum ilk gebeliğim 1 ayında düşük ile sonlandi buna da bisey olucak diye korkuyorum 😔
Beraber mi oturuyosunuz ilk gebeligimde düşük riskim vardı eşim kaynanamı alıp bize getirmişti oda annesinde getirmis iki kaynana ile 3 ay oturdum eşim evdeyken kızım kızım işe gidince doktorun yasakladığı ne varsa yaptırdı yukarı dan tencere inicek üst raflara boyum yetmiyor en son avize sildiricekti tartıştık sen ne olsun istiyorsun ev benim evim bırak bok götürsün temizleme oturuyosan otur diye eşime derdim hemen inkar ederdi oğlum ben yapma diyorum kendisi yapiyo inanmazsan annene sor derdi delirirdim şimdi ikinciye hamileyim eşimle kusler çok rahatım çok şükür inşallah hiç barismazlarn🤣

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Canimmmm bak ne güzel demiş eşin boşver çocuğunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ağır deterjanlar kullanma ağır iş yapma Diger ufak tefek yemek bulasikta dinlenerek yap birşey olmaz varsın cam da kirli kalsın sen neden stres yapıyorsunuz ki söylesin söylesin dursun ver eline toz bezini çok söylerse al sil anne de 😀😀😀

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
Yapma cnm kesinlikke kendine iyi bak bebekte iyi olsun kaynanda okadar merakliysa o silsin camları , hiç bişey bebeğin sağlından önemli değil

Viyan Dikici

Kayıtlı Üye
rank
Beraber mi oturuyosunuz ilk gebeligimde düşük riskim vardı eşim kaynanamı alıp bize getirmişti oda annesinde getirmis iki kaynana ile 3 ay oturdum eşim evdeyken kızım kızım işe gidince doktorun yasakladığı ne varsa yaptırdı yukarı dan tencere inicek üst raflara boyum yetmiyor en son avize sildiricekti tartıştık sen ne olsun istiyorsun ev benim evim bırak bok götürsün temizleme oturuyosan otur diye eşime derdim hemen inkar ederdi oğlum ben yapma diyorum kendisi yapiyo inanmazsan annene sor derdi delirirdim şimdi ikinciye hamileyim eşimle kusler çok rahatım çok şükür inşallah hiç barismazlarn🤣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ayni apartmanda kalıyoruz. Bnim evim var ama aşağıda beyaz eşyalarım yok buz dolabı ankastre TV falan yok o yüzden borç bittene kadar birlik oturucaz yani keşke kabul etmeseydim ama böyle olacağını bilmiyordum eşim uzerime titresin istiyorum ama annesi yüzünden eşimle aram açılıyor çünkü bni savunmuyor tek dediği sey bosver o yaşlidir diyo bnde insanım ya yapmiyorum laf yapıyorum laf bıktım bazen Allah affetsin neden cocuk yaptım diyorum

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Hiç qercekten küs olduqunu sanmıyorum kuşum kusura bakma. Ben kaynanamdan neler qordum yaşadım eşim bizzat şahit oldu 5 yıllık ewliyiz eşim ailesiyle arasına baya bi mesafe koymuştu. 1 ay önce doqum yaptım kaynanm yanıma qeldi eşim bana biliyomsn seda ben aileme senin için mesafe koydum kişisel deqil dedi. Beni ezdrmez hiç yıpratmazda ama okadar yasadqimz duyduqmz bi hiç olmuş. Senin esinde senin için kus qibi qörunuyodr biyerden sonra hoppa bi dur bu böyle deqil diye bilir kuşum

Ayni apartmanda kalıyoruz. Bnim evim var ama aşağıda beyaz eşyalarım yok buz dolabı ankastre TV falan yok o yüzden borç bittene kadar birlik oturucaz yani keşke kabul etmeseydim ama böyle olacağını bilmiyordum eşim uzerime titresin istiyorum ama annesi yüzünden eşimle aram açılıyor çünkü bni savunmuyor tek dediği sey bosver o yaşlidir diyo bnde insanım ya yapmiyorum laf yapıyorum laf bıktım bazen Allah affetsin neden cocuk yaptım diyorum
Walla çekilecek dert deqil kuşum kaç yaşında kaynanan yaşliyms. Ben küçükken kanal 7 we samanyolu diye kanal wardi orda kaynana qelin eziyetleri izlerdim nasıl üzülür aqlardim cocuktum ya. Bunlar hicmi izlememsler ben anlamiyorum ne ekerlerse onu bicecekler yarın

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Ana bir tane daha Kaynanalar için ayri grup yapalım kuzum bu kaynanalarin alayı aynı kendi kaynanalarindan çektiklerini bize yapıyorlar benimki elinden gelse evde dogurtucakti

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Vallahi ben 29+4 haftalık hamileyim herkes bana tripli bana küs umurumda değil bende herkesi hep rehber den hep watsap tan engelledim yanlızim kaynana fobim var benim kaynanam ilk doğumda lohusa depresyon soktu beni o yüzden dogursam da ne kendi ailem ne eşimin ailesine haber vermiycem bu zor animda yanımda olmayanlar hiç olmasın yılanlar menfaatleri doğrultusunda hareket ediyorlarmış anladım umursama benden bu kadar de istiyorsan sen yap anne sen daha güzel siliyorsun de yada diye miyorsan bulaşık bı şekilde sil bak sana kardeş tavsiyesi aaa bu nasıl olmuş derse ben bu kadar yapa biliyorum anne de bı daha yaptirmaz

Tüm sayfalar yüklendi.