Kaynanam çekilmiyor ya

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Viyan Dikici tarafından oluşturulan Kaynanam çekilmiyor ya başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,155 kez görüntülenmiş, 45 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kaynanam çekilmiyor ya
Konbuyu başlatan Viyan Dikici
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Esma nur ktbs

Nazlimmmmm

Kayıtlı Üye
rank
Zaten lafımı sözümü esirgemiyorum. Ama eşimden destek alamayınca Bn yoruluyorum ama kafam şuna takilmiyo deil kendi kulaklarımla duydum eşim kavga çıkarır huzursuzluk olur diye diyemedim aceba söylesem mi kayınvalidem arkamdan oda karnındaki çocukta sağ çıkmaz umarım dedi
Dili tutulsun inşallah

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
3 aylık hamileyim kaynanam nerdeyse cam sildiricek Bn yapmıyorum ama lafı sözü bitmiyo eşim de sürekli bosver bosver diyo bisey dediği yaptığı yok deli oluyorum ilk gebeliğim 1 ayında düşük ile sonlandi buna da bisey olucak diye korkuyorum 😔
Yapma sende canim ozunj hasda numarasina vur😉😀😀tabi bende iwe yaramadi sende yarar inwallah😁

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Hiç qercekten küs olduqunu sanmıyorum kuşum kusura bakma. Ben kaynanamdan neler qordum yaşadım eşim bizzat şahit oldu 5 yıllık ewliyiz eşim ailesiyle arasına baya bi mesafe koymuştu. 1 ay önce doqum yaptım kaynanm yanıma qeldi eşim bana biliyomsn seda ben aileme senin için mesafe koydum kişisel deqil dedi. Beni ezdrmez hiç yıpratmazda ama okadar yasadqimz duyduqmz bi hiç olmuş. Senin esinde senin için kus qibi qörunuyodr biyerden sonra hoppa bi dur bu böyle deqil diye bilir kuşum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Walla çekilecek dert deqil kuşum kaç yaşında kaynanan yaşliyms. Ben küçükken kanal 7 we samanyolu diye kanal wardi orda kaynana qelin eziyetleri izlerdim nasıl üzülür aqlardim cocuktum ya. Bunlar hicmi izlememsler ben anlamiyorum ne ekerlerse onu bicecekler yarın
Yok canım benim eşim benim demekle annesiyle arasına mesafe koymaz kendi annesiyle tartıştı ogluma karşı doldurdu dövdürmeye kalktı daha 4 yaşındaki çocukla it yetirstirmissiniz uğursuz yetirstirmissiniz deyip eşimin üzerine yürüdü sonra sana düğün yaparken baban başında yoktu deyip takılan bileziklerin lafını yaptı geri istedi diğer abilerin arayıp eşimle kavga ettirmeye çalıştı en büyük abiside annesiyle kuş konuşmuyor şimdi bir senedir eşimde kus bı oğlu konuşuyor oda aralarında çıkar ilişkisi var o yüzden o para verir oda işini yaoar ben eşimden sonra küstüm kayınvalide ile hamile kaldım inanmam demiş ultrason kağıdı götürdüm bı hayırlı olsun demedi oğlu nada demedi o gün bu gündür de konuşmam zaten çocuğumu ne zaman gorse elinin tersiyle iteler benimde annem var eşime annendir konusucaksin konuş doğuma gekicekse gelsin dedim benim annem yok dedi babası ayrı annesinden babasıyla görüşüyor diye annesiyle araları açık

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Yok canım benim eşim benim demekle annesiyle arasına mesafe koymaz kendi annesiyle tartıştı ogluma karşı doldurdu dövdürmeye kalktı daha 4 yaşındaki çocukla it yetirstirmissiniz uğursuz yetirstirmissiniz deyip eşimin üzerine yürüdü sonra sana düğün yaparken baban başında yoktu deyip takılan bileziklerin lafını yaptı geri istedi diğer abilerin arayıp eşimle kavga ettirmeye çalıştı en büyük abiside annesiyle kuş konuşmuyor şimdi bir senedir eşimde kus bı oğlu konuşuyor oda aralarında çıkar ilişkisi var o yüzden o para verir oda işini yaoar ben eşimden sonra küstüm kayınvalide ile hamile kaldım inanmam demiş ultrason kağıdı götürdüm bı hayırlı olsun demedi oğlu nada demedi o gün bu gündür de konuşmam zaten çocuğumu ne zaman gorse elinin tersiyle iteler benimde annem var eşime annendir konusucaksin konuş doğuma gekicekse gelsin dedim benim annem yok dedi babası ayrı annesinden babasıyla görüşüyor diye annesiyle araları açık
Haa sizin durum bizim olaylardan çok daha ilerde ozman imkansız konuşması ki iyide bi bakıma herkez ektiqini biçer

3 aylık hamileyim kaynanam nerdeyse cam sildiricek Bn yapmıyorum ama lafı sözü bitmiyo eşim de sürekli bosver bosver diyo bisey dediği yaptığı yok deli oluyorum ilk gebeliğim 1 ayında düşük ile sonlandi buna da bisey olucak diye korkuyorum 😔
Ya yapma ben yapdım her işi kordonum kırıldı acil sezeryan oldum ölüyordum

Tüm sayfalar yüklendi.