Kaynanam çekilmiyor ya

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Viyan Dikici tarafından oluşturulan Kaynanam çekilmiyor ya başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,155 kez görüntülenmiş, 45 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kaynanam çekilmiyor ya
Konbuyu başlatan Viyan Dikici
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Esma nur ktbs

Yaz yagmuru

Kayıtlı Üye
rank
3 aylık hamileyim kaynanam nerdeyse cam sildiricek Bn yapmıyorum ama lafı sözü bitmiyo eşim de sürekli bosver bosver diyo bisey dediği yaptığı yok deli oluyorum ilk gebeliğim 1 ayında düşük ile sonlandi buna da bisey olucak diye korkuyorum 😔
Yapma yapmak zorunda değilsin. Sana prensesler gibi davranmak zorunda senin önüne yemeğini çayını çorbanı yapmak zorunda sen ona torun vereceksin yapma ilerde pişman olursun tavrını koyman gerek.snimdi koyamazsan cocuk olunca evinden hiç çıkmaz. Bence kaynanaların tek faydalari yaptığımız işlere koca burunlarını sokmaları.

Esma nur ktbs

Kayıtlı Üye
rank
3 aylık hamileyim kaynanam nerdeyse cam sildiricek Bn yapmıyorum ama lafı sözü bitmiyo eşim de sürekli bosver bosver diyo bisey dediği yaptığı yok deli oluyorum ilk gebeliğim 1 ayında düşük ile sonlandi buna da bisey olucak diye korkuyorum 😔
Eskiler maalesef kendileri ile kıyaslama yapıyor benim annem bile geçen gün diyor biz çorap giydirmedik size ne oldu dedim sanki haberin vardı bizden üşüdük mü Acıktık mı at beşiğe cık doğru işe 🤣🤣

Tüm sayfalar yüklendi.