Kaynanam oğluma dua yazdırmış

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Alparslan💙 tarafından oluşturulan Kaynanam oğluma dua yazdırmış başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,394 kez görüntülenmiş, 66 yorum ve 11 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kaynanam oğluma dua yazdırmış
Konbuyu başlatan Alparslan💙
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Alparslan💙

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Çocugumun başina kücük bir kuran koyarim ama muska falan koydurmam eger muska gerekirse zaten ben kendim bir hocaya giderim bilindik bir hocaya yazdiririm ne yazdigini bilirim takarim büyük konusmayim ama asla öyle birsey yaptirmam benim çoucguma degecek nazar kimseyi ilgilendirmez böyle şeylere okadar karsiyimkj ben zaten aksama kadar çocugumu okurum nazardan korurum kimsenin haddine degil bence. Sana da tavsiyen evine dahi sokma muskayi😌
Aynen öyle sanki biz bilmiyoruz çocuğumuza okumayı heyy Allahım ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Şupeleniyorsan takma benim babaannemlende konuşmuyoruz yıllardır bebeğim olunca bi sürü hediye göndermiş, kabul ettim ama hiç birini kullanmıyorum çünkü babama çok çektirdi zamanında kendi oğluna beddua eden torununa mı etmez
Ya işte bazı insanlar sadece başkalarının mutsuzluklarıyla besleniyor onlara laf söz anlatmak mümkün değil maalesef kaynanamda onlardan biri

Bence huzursuz olup kabul etmemekte haklısın. İyi niyetli olan kendini belli eder boşuna güvensizlik yaşamıyoruz bizde sonuçta.. Rabbim nazarlardan korusun inşallah sen oku kocan okusun yeter. Rabbim koruyor zaten bebişleri 😘
Aynen öyle kuzum Rabbim hepsini korusun hep iyi insanlarla karşılaştırsın 🤲

Ne güldüm Allahhhh sen çok yaşa gülümmm🤣🤣🤣
İlk aradığında ben almış sandım çok sinirlendim 🤦‍♀️😅😅😅

Al cami hocasina göster için rahat etsin ne yazdırmış bil
Eşim istemiyoruz demiş kuzum elimi bile sürmek istemiyorum

Bence iyi yapmışsın kaynanan da olsa kimsenin niyetini bilemezsin mesela ben yeni evliyken dolapta kuytu köşede farklı bisey buldum ne olduğu belli değil evime de hiç yabancı girmedi yapan kimse hepsi akraba en yakınlar zaten yabancı yapmaz yapamaz
Aynen öyle kuzum ben çok korkarım böyle şeylerden benim çok yakın arkadaşım vardı evlendiğinde ben bekardım daha ozamanlar çok yakındık kızın evi dubleksti alt katta yatak odası ve giyinme odası vardı orada düğümlenmiş iç çamaşırı bulmuştu eşiyle aynı anda evde duramıyordu düşüp bayılıyordu ve biranda boşandı birkaç ay evli kaldı bunu yabancı biri yapamaz yatak odasına kadar kim inip gider yakınların Allahından bulsunlar böyleleri yatacak yerleri yok

Birkaç güne patlar o kadın yine eşimin istemiyoruzu benden dolayı dediğini biliyordur o

Son düzenleme:

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
An itibariyle eşim aradı kaynanamın tanıdığı bir hoca varmış oğluma dua yazdırmış nazar değmezmiş onu çengelli iğneyle sırtına taksın çıkarmasın falan filan demiş ben anlamıyorum bu kadın bizi niye salmıyor yanii görüşmüyorum daha neyin mücadelesi bu ben okuyorum oğluma zaten eşime dedim sakın onu eve getirme kendisine taksın ona nazar değmesin ben nerden bileyim ne yazdırdığını zerre kadar güvenmiyorum çünkü en sonki olayda oğluma kadar beddua etmişti oyüzden iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum günaha giriyormuyum acaba yine durduk yere beni

Bence iyi yapmışsın kaynanan da olsa kimsenin niyetini bilemezsin mesela ben yeni evliyken dolapta kuytu köşede farklı bisey buldum ne olduğu belli değil evime de hiç yabancı girmedi yapan kimse hepsi akraba en yakınlar zaten yabancı yapmaz yapamaz
Bende yeni evliyken kaynanam bizde kalıyordu gebelik riskli diye yastık lari yikayip yuzlerini degistiriyordum o gun kaynana beni eve bırak diye tutturdu esime kaynana gitti biz gece uyurken esim basima bisey batıyor dedi yastigi kestik içinde muska buldum esim senin annen yapmıştır dedi direk bende benim annem bize gelmedi bile senin annendir dedim ikimizde anneleri aradik kaynana koymuş aman sakin cikarmayin ellemeyin diye de tembihlemis esimi bende dedim hocaya göster hica dua sure fakan deil bu ne yazdigi bile belli deil anlaşılmıyor anlamadim demis verdi bana geri koy annem oyle söyledi diyo he koyarim dedim aradim hocayı denize at yada yak ruzgar alsin gotursun kulleri dedi yaktim balkonda rüzgar aldi kulleri savurdu esimde koydunmu dedi he koydum merak etme dedim 🤣

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
An itibariyle eşim aradı kaynanamın tanıdığı bir hoca varmış oğluma dua yazdırmış nazar değmezmiş onu çengelli iğneyle sırtına taksın çıkarmasın falan filan demiş ben anlamıyorum bu kadın bizi niye salmıyor yanii görüşmüyorum daha neyin mücadelesi bu ben okuyorum oğluma zaten eşime dedim sakın onu eve getirme kendisine taksın ona nazar değmesin ben nerden bileyim ne yazdırdığını zerre kadar güvenmiyorum çünkü en sonki olayda oğluma kadar beddua etmişti oyüzden iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum günaha giriyormuyum acaba yine durduk yere beni huzursuz etti
Sakın alma benim eşimin annesi erzaklarin içinde göndermişti eşimle iyi gecinelim diye yapmış güya ben cami hocasina götürdüm müftü açtı kızım bunu kim yazmış dedi anlattım dedi adam Ayetel Kürsi ile başlamış araya Felak nas karıştırmış çizmiş çizmiş bunu yazan şarlatan sen bu muskayi evinden uzak bı yerde yak toprağa göm arkada bakmadan git dedi aynısını yaptım ben yabancıyım diye kaynanam eşimle anlaşalım diye yapmış kimse karismasa çok iyi anlaşıyoruz bunu bilmiyorlar hiç sakın kabul etme canim en iyi hoca kendine yapsın altın bulsun

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Yok kuzum eşim almamış istemiyoruz demiş
Ay iyi abla bende mesajları okurken denk geldim yoksa soracaktım eşin almadı demi diye..

Sakın alma benim eşimin annesi erzaklarin içinde göndermişti eşimle iyi gecinelim diye yapmış güya ben cami hocasina götürdüm müftü açtı kızım bunu kim yazmış dedi anlattım dedi adam Ayetel Kürsi ile başlamış araya Felak nas karıştırmış çizmiş çizmiş bunu yazan şarlatan sen bu muskayi evinden uzak bı yerde yak toprağa göm arkada bakmadan git dedi aynısını yaptım ben yabancıyım diye kaynanam eşimle anlaşalım diye yapmış kimse karismasa çok iyi anlaşıyoruz bunu bilmiyorlar hiç sakın kabul etme canim en iyi hoca kendine yapsın altın bulsun
Sorsan abla bazı hocalar kendi derdine derman olmuyor bir de millete muska yazmakla ugraisyorlar sen bı git kendi derdini çöz. Allah bilir kaynanan o muskayı yazan kişiye ne kadar para verdi

Son düzenleme:

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ay iyi abla bende mesajları okurken denk geldim yoksa soracaktım eşin almadı demi diye..

Sorsan abla bazı hocalar kendi derdine derman oluyor bir de millete muska yazmakla ugraisyorlar sen bı git kendi derdini çöz. Allah bilir kaynanan o muskayı yazan kişiye ne kadar para verdi
Dünürü ne yaptırmış eğer kötü bir şey yaptıysa cayir cayir yansın inşallah ❤️ canim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Dünürü ne yaptırmış eğer kötü bir şey yaptıysa cayir cayir yansın inşallah ❤️ canim
Allah zaten hesabını sorar abla kötü bir şey yapmadı ise bile Allah katında çok günah muska tarzı şeyler 🤲🏻Rabbim bize hangi niyetle kim yapıyorsa hepsini Allah'a havale ediyorum rabbim diğer dünyada sorsun hesabını hepsine

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Bende yeni evliyken kaynanam bizde kalıyordu gebelik riskli diye yastık lari yikayip yuzlerini degistiriyordum o gun kaynana beni eve bırak diye tutturdu esime kaynana gitti biz gece uyurken esim basima bisey batıyor dedi yastigi kestik içinde muska buldum esim senin annen yapmıştır dedi direk bende benim annem bize gelmedi bile senin annendir dedim ikimizde anneleri aradik kaynana koymuş aman sakin cikarmayin ellemeyin diye de tembihlemis esimi bende dedim hocaya göster hica dua sure fakan deil bu ne yazdigi bile belli deil anlaşılmıyor anlamadim demis verdi bana geri koy annem oyle söyledi diyo he koyarim dedim aradim hocayı denize at yada yak ruzgar alsin gotursun kulleri dedi yaktim balkonda rüzgar aldi kulleri savurdu esimde koydunmu dedi he koydum merak etme dedim 🤣
Allahım yaa başka işleri yok mu bunların 🤕🤕🤕

Ayyy böyle deliriyorum aklıma geldikçe yok bebeğim almadım eşim istemediğimizi söylemiş mümkün değil eşimin onu eve getirmesi ben evimdede köşe bucak heryere bakıyorum sürekli alt kata hiç inmedi evlendiğimden beri oraya bile yardımcı aldığımda tembihliyorum bakıyoruz zaten gelmiyor artık evimde birşey yok şükür

Allah zaten hesabını sorar abla kötü bir şey yapmadı ise bile Allah katında çok günah muska tarzı şeyler 🤲🏻Rabbim bize hangi niyetle kim yapıyorsa hepsini Allah'a havale ediyorum rabbim diğer dünyada sorsun hesabını hepsine
Aynen öylee bende Allaha havale ediyorum 🤲

Son düzenleme:

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Aynen akan suya atmak gerekiyormuş bende sonradan öğrendim görünce attım hemen

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
An itibariyle eşim aradı kaynanamın tanıdığı bir hoca varmış oğluma dua yazdırmış nazar değmezmiş onu çengelli iğneyle sırtına taksın çıkarmasın falan filan demiş ben anlamıyorum bu kadın bizi niye salmıyor yanii görüşmüyorum daha neyin mücadelesi bu ben okuyorum oğluma zaten eşime dedim sakın onu eve getirme kendisine taksın ona nazar değmesin ben nerden bileyim ne yazdırdığını zerre kadar güvenmiyorum çünkü en sonki olayda oğluma kadar beddua etmişti oyüzden iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum günaha giriyormuyum acaba yine durduk yere beni huzursuz etti
Akan bir suya at mesela denize bir yerde düşmüş de oğlumda nas felak ihlas oku nazar için gerisi bos

Tüm sayfalar yüklendi.