Aynen öyle sanki biz bilmiyoruz çocuğumuza okumayı heyy Allahım yaÇocugumun başina kücük bir kuran koyarim ama muska falan koydurmam eger muska gerekirse zaten ben kendim bir hocaya giderim bilindik bir hocaya yazdiririm ne yazdigini bilirim takarim büyük konusmayim ama asla öyle birsey yaptirmam benim çoucguma degecek nazar kimseyi ilgilendirmez böyle şeylere okadar karsiyimkj ben zaten aksama kadar çocugumu okurum nazardan korurum kimsenin haddine degil bence. Sana da tavsiyen evine dahi sokma muskayi![]()
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ya işte bazı insanlar sadece başkalarının mutsuzluklarıyla besleniyor onlara laf söz anlatmak mümkün değil maalesef kaynanamda onlardan biriŞupeleniyorsan takma benim babaannemlende konuşmuyoruz yıllardır bebeğim olunca bi sürü hediye göndermiş, kabul ettim ama hiç birini kullanmıyorum çünkü babama çok çektirdi zamanında kendi oğluna beddua eden torununa mı etmez
Aynen öyle kuzum Rabbim hepsini korusun hep iyi insanlarla karşılaştırsınBence huzursuz olup kabul etmemekte haklısın. İyi niyetli olan kendini belli eder boşuna güvensizlik yaşamıyoruz bizde sonuçta.. Rabbim nazarlardan korusun inşallah sen oku kocan okusun yeter. Rabbim koruyor zaten bebişleri![]()

İlk aradığında ben almış sandım çok sinirlendimNe güldüm Allahhhh sen çok yaşa gülümmm![]()

Eşim istemiyoruz demiş kuzum elimi bile sürmek istemiyorumAl cami hocasina göster için rahat etsin ne yazdırmış bil
Aynen öyle kuzum ben çok korkarım böyle şeylerden benim çok yakın arkadaşım vardı evlendiğinde ben bekardım daha ozamanlar çok yakındık kızın evi dubleksti alt katta yatak odası ve giyinme odası vardı orada düğümlenmiş iç çamaşırı bulmuştu eşiyle aynı anda evde duramıyordu düşüp bayılıyordu ve biranda boşandı birkaç ay evli kaldı bunu yabancı biri yapamaz yatak odasına kadar kim inip gider yakınların Allahından bulsunlar böyleleri yatacak yerleri yokBence iyi yapmışsın kaynanan da olsa kimsenin niyetini bilemezsin mesela ben yeni evliyken dolapta kuytu köşede farklı bisey buldum ne olduğu belli değil evime de hiç yabancı girmedi yapan kimse hepsi akraba en yakınlar zaten yabancı yapmaz yapamaz
Birkaç güne patlar o kadın yine eşimin istemiyoruzu benden dolayı dediğini biliyordur oOhh iyi
Kuzum
Son düzenleme: