Kaynanam oğluma dua yazdırmış

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Alparslan💙 tarafından oluşturulan Kaynanam oğluma dua yazdırmış başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,406 kez görüntülenmiş, 66 yorum ve 11 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kaynanam oğluma dua yazdırmış
Konbuyu başlatan Alparslan💙
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Alparslan💙

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Bence eve hiç alma vicdan da yapma kim olsa almazdı emin ol bende olsam almam. Benim kayınvalidemle sorunum yok yani hatta ödü kopar oğlu boşanır mutsuz olur torunları annesiz babasız kalır diye korkar Allah korkusu vardır yanlış bişey yapmaz ama bana haber vermeliydi vermemiş bize yastık almıştı onun içine koymuş ama baya korktum. O şey hala yastıkta yani faydası var mı yok mu bilmiyorum duruyor hacı amca geri koy yerine zararı yok dedi koydum geri.🤦🙄
Yok eve almam getirme dedim eşime getirmez biliyorum cesaret etmez kavga edeceğimi bilir 🤦‍♀️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynen öyle niye kendini kötü hissedesin ki alma eve Allah'a sığınarak bolca dua et inşallah birşey olmayacak. Alsın kendine taksın bir tane belki Allah korkusu insanlık namına birşeyler kazanır 🤷🤷
Psikolojisi normal değil zaten onu eşimin demesiyle yıllarca tedavi olmuş gençlik yıllarında kayınbabam işkence yapıyormuş oyüzdende devreleri yanmış ama yaşadıkları yaptıklarının doğru olduğunu söyleyemez yani hasta diye bana bunları yapamaz

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Yok eve almam getirme dedim eşime getirmez biliyorum cesaret etmez kavga edeceğimi bilir 🤦‍♀️
Eşin o şeyi annesinden hiç almasın ya madem seni sevmiyor istemiyor senden olan çocukta onu ilgilendirmesin. Önce anne sonra kayınvalide sonra babanne olsun sonra torunu için biseyler yapma hakkına kavuşsun 🤗 sen doğru olanı yaptın

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Bencedee.. Annem o kadarda kötü değildir yapma gözünü seveyim hatun dedi pat yüzüne kapattım telefonu 🤦‍♀️
Offf😣 eşler işin icinde olunca insan ne yapacagini şaşırıyor canim ya tabi yuzune bisey demiyor esin ama tahmin edebilyorum surat salliyor tavirli gbi davraniyor😣 benimki de oyle mesela smdi ben paylassam vhatsaptan kimse gelmesin bebek görmeye diye bisey diyemez esim ama surati sallar durur konusmaz benimle bliyorum😣

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank

Psikolojisi normal değil zaten onu eşimin demesiyle yıllarca tedavi olmuş gençlik yıllarında kayınbabam işkence yapıyormuş oyüzdende devreleri yanmış ama yaşadıkları yaptıklarının doğru olduğunu söyleyemez yani hasta diye bana bunları yapamaz
Iyi eger senden korkar getirmezse ona sevindim kuzum

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşaAllah vallahi bıktım usandım böyle olmasından
Amiinn bıkmamak elde değil kuzum Rabbim sabır versin inşallah

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Offf😣 eşler işin icinde olunca insan ne yapacagini şaşırıyor canim ya tabi yuzune bisey demiyor esin ama tahmin edebilyorum surat salliyor tavirli gbi davraniyor😣 benimki de oyle mesela smdi ben paylassam vhatsaptan kimse gelmesin bebek görmeye diye bisey diyemez esim ama surati sallar durur konusmaz benimle bliyorum😣
Evett birşey demiyor Allah için ama üzüldüğünü gösteriyor arada kalıyor en sonki olaydan beri hiç görmedim konuşmadım kaynanamla bayramda dahii gitmeyeceğimi biliyor eşim sen bilirsin diyor ama içten içe üzüldüğünü biliyorum ama ne yapayım evliliğime zarar gelecek görüşürsem biliyorum benim bi araba mevzum vardı hatırlıyormusunuz bilmiyorum eşim benim paramı benden habersiz görümceme vermişti sonra eşim arabamı aldı kaynanamda eşimden araba istemiş 67 yaşında okuma yazması yok eşim arabayı ne yapacaksın dediğinde olsun evin önünde dursun demiş hep Bi yarış halinde yanii buarada görümcemler parayı vermedi yılbaşında veririz demişlerdi eşim 2 hafta önce Bi işe ortak girdi aramış istemiş görümcemin kocasını işten çıkarmışlar ödeyecek durumda değillermiş

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Evett birşey demiyor Allah için ama üzüldüğünü gösteriyor arada kalıyor en sonki olaydan beri hiç görmedim konuşmadım kaynanamla bayramda dahii gitmeyeceğimi biliyor eşim sen bilirsin diyor ama içten içe üzüldüğünü biliyorum ama ne yapayım evliliğime zarar gelecek görüşürsem biliyorum benim bi araba mevzum vardı hatırlıyormusunuz bilmiyorum eşim benim paramı benden habersiz görümceme vermişti sonra eşim arabamı aldı kaynanamda eşimden araba istemiş 67 yaşında okuma yazması yok eşim arabayı ne yapacaksın dediğinde olsun evin önünde dursun demiş hep Bi yarış halinde yanii buarada görümcemler parayı vermedi yılbaşında veririz demişlerdi eşim 2 hafta önce Bi işe ortak girdi aramış istemiş görümcemin kocasını işten çıkarmışlar ödeyecek durumda değillermiş
Off o araba mevzusu cok sinirimi bozmustu benim vala kuzum o paranın ustune yatacaklar gbi ya😖😖

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Iyi eger senden korkar getirmezse ona sevindim kuzum
Getirmez Balımm 🤭🤭

Amiinn bıkmamak elde değil kuzum Rabbim sabır versin inşallah
Aminn inşaAllah canım🤲❤️

Off o araba mevzusu cok sinirimi bozmustu benim vala kuzum o paranın ustune yatacaklar gbi ya😖😖
Görümcem kaynanama abim parayı istedi demiş aramış oğluna diyor ihtiyacın mı var bacındır ne olacak 200 bin küsür lira bacısına hibe etmesini bekliyor bunlar ailece normal değiller Valla umrumda değil arkamdan iş çevirmeseydi kendi sorunu ben arabamı aldım artık ne yaparsa yapsın vermeseydi benden gizli işler yaparsa böyle olur alabileceğini bende sanmıyorum işten çıkmasıyla ne alaka hem kredi ödüyorlar 5 bin lira maaşla o kadar borcu nasıl versin

...

Moderator
Mod
rank
An itibariyle eşim aradı kaynanamın tanıdığı bir hoca varmış oğluma dua yazdırmış nazar değmezmiş onu çengelli iğneyle sırtına taksın çıkarmasın falan filan demiş ben anlamıyorum bu kadın bizi niye salmıyor yanii görüşmüyorum daha neyin mücadelesi bu ben okuyorum oğluma zaten eşime dedim sakın onu eve getirme kendisine taksın ona nazar değmesin ben nerden bileyim ne yazdırdığını zerre kadar güvenmiyorum çünkü en sonki olayda oğluma kadar beddua etmişti oyüzden iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum günaha giriyormuyum acaba yine durduk yere beni huzursuz etti
Şüphen varsa takma canım.Bol bol okuyun.Birşey olmaz.Benim 5 tane çocuğum var.Hep okurum onları.Birşey tskmadım üzerlerine.Takacakta olsam kendim dua yazar takarım.

Tüm sayfalar yüklendi.