Insani en cok uzen bu oluyor inan kuzum herkes yapsın ama eşin yapmasinBas yılan

Insani en cok uzen bu oluyor inan kuzum herkes yapsın ama eşin yapmasinBas yılan
Dayancak gücüm kalmadi kuzum iki gundur onların yanında tekim cocuklaInsani en cok uzen bu oluyor inan kuzum herkes yapsın ama eşin yapmasinzamanla esin duzelir insallah eşinin yavrusunun yannda olur
![]()
Yakında oldum alttan da aldım ama kocam anam dul yaşlı herşeyi der diyor bacım ikinci annm diyor napcamSen ne yap biliyor musun benim kaynanamda aynı ilk olarak kaynana gorumcene yakinlas ki kocana da iyi gözük sonra kocan ne diyorsa yap kocanın bir dediğini iki etme aman kocam canım kocam diye peşinde dolan sonra zaten annesi görümcesi aynı yılan sen iyi davransan bile onlar yine sana kötü davranacaklar kocamda bunu görecek illaki görecek eğer görmezse ses kaydına al sen dinlet ki kocanla senin aran iyi olsun kocanda annesinden soğusun o zaman senin lafından çıkmaz işte
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Eğer ki karşındaki yılansa sen çıngıraklısı olacaksın ki senin değerini kadrini kıymetini bilsinler eğer ki bunu yapmazsan kaynananda kocanda görümcem de üstüne gelir hiç mi kendi hataları yok laf arasında çarptırı ver laf yerini bulsun ki sana bişey diyemesinler
Valaha cok sinir bozucu yaDayancak gücüm kalmadi kuzum iki gundur onların yanında tekim cocukla
Yakında oldum alttan da aldım ama kocam anam dul yaşlı herşeyi der diyor bacım ikinci annm diyor napcam
Hamile değilim kuzum 3 aylık bebeğim var düzelmiyor kuzum annemden bacımdan vazgeçmem diyor haftasonu kızıyla değil anasoyla vakit geciriyor
3 aylık bebek le evde tekmisin kız sen niye bu kadar safsin tamm anneyiz de çocuğu niye üstüne alıyon götür kaynananın oraya laf konuşmasını biliyonuz alın su çocuğu de bir tepkilerine bakDayancak gücüm kalmadi kuzum iki gundur onların yanında tekim cocukla
Yakında oldum alttan da aldım ama kocam anam dul yaşlı herşeyi der diyor bacım ikinci annm diyor napcam
Niye tek başına duruyon bebeekle evde al çocuğu git kocanın yanına hayırdır de valla sen bekar oğlan gibi sürt dışarda bende bebeyle evdemi oturacam de yok öyle enayilik al şu çocuğunu de valla bana çocuk çok merak etme de evlenir yine dogurururm de kız az gözlerini korkut almış bebeyi evde tek başına oturuyo kız kalk sic ağızlarına hayırdır dünyanın akıllısı onlar mı3 aylık bebek le evde tekmisin kız sen niye bu kadar safsin tamm anneyiz de çocuğu niye üstüne alıyon götür kaynananın oraya laf konuşmasını biliyonuz alın su çocuğu de bir tepkilerine bak
Dayancak gücüm kalmadi kuzum iki gundur onların yanında tekim cocukla
Anneci olmak ayrı evlat ayrı insan 3 aylık bebeği bir kadınla evde tek başına birakir gidermi buda evde tek başına oturuyor bebeyle kız nasıl sinir oldum vallaValaha cok sinir bozucu yahic 2 3 gün gecince senin gonlunu almaz mi kuzum cok mu anneci
![]()
Valla hicde yakın olmasın niye ağız egsin ki asıl onlar ona ağız egsin yakın olsun millet çoluğu çocuğu atıp gününü ediyor kocasını aldatıyor neler oluyor neler asıl onlar korksun gelinimiz gider eder çocuk bize kalır diye valla hiç ağız egmesin hiç sicsin ağızlarına otuttursunSen ne yap biliyor musun benim kaynanamda aynı ilk olarak kaynana gorumcene yakinlas ki kocana da iyi gözük sonra kocan ne diyorsa yap kocanın bir dediğini iki etme aman kocam canım kocam diye peşinde dolan sonra zaten annesi görümcesi aynı yılan sen iyi davransan bile onlar yine sana kötü davranacaklar kocamda bunu görecek illaki görecek eğer görmezse ses kaydına al sen dinlet ki kocanla senin aran iyi olsun kocanda annesinden soğusun o zaman senin lafından çıkmaz işte
Eğer ki karşındaki yılansa sen çıngıraklısı olacaksın ki senin değerini kadrini kıymetini bilsinler eğer ki bunu yapmazsan kaynananda kocanda görümcem de üstüne gelir hiç mi kendi hataları yok laf arasında çarptırı ver laf yerini bulsun ki sana bişey diyemesinler
Onlarin istedi bu bakamadi yapamadı demek bu yuzden üstüme geliyor kaynanam gorumcemin bile canı okumuş boşanıp gelince bana mı acıyacak3 aylık bebek le evde tekmisin kız sen niye bu kadar safsin tamm anneyiz de çocuğu niye üstüne alıyon götür kaynananın oraya laf konuşmasını biliyonuz alın su çocuğu de bir tepkilerine bak
Niye tek başına duruyon bebeekle evde al çocuğu git kocanın yanına hayırdır de valla sen bekar oğlan gibi sürt dışarda bende bebeyle evdemi oturacam de yok öyle enayilik al şu çocuğunu de valla bana çocuk çok merak etme de evlenir yine dogurururm de kız az gözlerini korkut almış bebeyi evde tek başına oturuyo kız kalk sic ağızlarına hayırdır dünyanın akıllısı onlar mı
Anneci olmak ayrı evlat ayrı insan 3 aylık bebeği bir kadınla evde tek başına birakir gidermi buda evde tek başına oturuyor bebeyle kız nasıl sinir oldum valla
Valla hicde yakın olmasın niye ağız egsin ki asıl onlar ona ağız egsin yakın olsun millet çoluğu çocuğu atıp gününü ediyor kocasını aldatıyor neler oluyor neler asıl onlar korksun gelinimiz gider eder çocuk bize kalır diye valla hiç ağız egmesin hiç sicsin ağızlarına otuttursun
Haklısın canımOnlarin istedi bu bakamadi yapamadı demek bu yuzden üstüme geliyor kaynanam gorumcemin bile canı okumuş boşanıp gelince bana mı acıyacak
Kız zaten bakamazsin tek başına nasıl bakacan hadi gece ateslendi ne olacak ayy sennde varya bir tuafsinOnlarin istedi bu bakamadi yapamadı demek bu yuzden üstüme geliyor kaynanam gorumcemin bile canı okumuş boşanıp gelince bana mı acıyacak
Sen kendini Superman sanıyon heralde bebe bu dakkasi dakkasini tutmaz gece aniden hastalandi napcan bakamaz derlermiş kız zaten bakamazsin tek başına laf ederler diye tek başına bakacaksan hiç muhattap olma boşanmak kolay hiç koca böyle yaptı kaynana şunu dedi deme kimseye de akıl danisma aç davani al bebeyi bak büyüt kimseyede akıl danışma bu kadar basit yaniOnlarin istedi bu bakamadi yapamadı demek bu yuzden üstüme geliyor kaynanam gorumcemin bile canı okumuş boşanıp gelince bana mı acıyacak
Yok kuzum arkadasim sağ olsn yalnız birakmiyor ev sahibim hemsire arka sokağımda kardeşimin eşi de yanımdaKız zaten bakamazsin tek başına nasıl bakacan hadi gece ateslendi ne olacak ayy sennde varya bir tuafsin
Sen kendini Superman sanıyon heralde bebe bu dakkasi dakkasini tutmaz gece aniden hastalandi napcan bakamaz derlermiş kız zaten bakamazsin tek başına laf ederler diye tek başına bakacaksan hiç muhattap olma boşanmak kolay hiç koca böyle yaptı kaynana şunu dedi deme kimseye de akıl danisma aç davani al bebeyi bak büyüt kimseyede akıl danışma bu kadar basit yani
Bekliyorm kuzu ablası gitsin o zaman gorcem onu ben o zaman bende kapının önüne koyacamKız zaten bakamazsin tek başına nasıl bakacan hadi gece ateslendi ne olacak ayy sennde varya bir tuafsin
Sen kendini Superman sanıyon heralde bebe bu dakkasi dakkasini tutmaz gece aniden hastalandi napcan bakamaz derlermiş kız zaten bakamazsin tek başına laf ederler diye tek başına bakacaksan hiç muhattap olma boşanmak kolay hiç koca böyle yaptı kaynana şunu dedi deme kimseye de akıl danisma aç davani al bebeyi bak büyüt kimseyede akıl danışma bu kadar basit yani
İyi hoş güzelde sürekli böyle elle çocuk büyütemezsin yani bu böyle yürümez böyle onla bunla çocuk büyümez senin kesin bir dille kocanla konuşman gerek biraz mağdur ol yaww niye kendini herşeye gücü yeter gibi gösteriyon adam belki onlara güveniyorYok kuzum arkadasim sağ olsn yalnız birakmiyor ev sahibim hemsire arka sokağımda kardeşimin eşi de yanımda
Bekliyorm kuzu ablası gitsin o zaman gorcem onu ben o zaman bende kapının önüne koyacam
İyi hoş güzelde sürekli böyle elle çocuk büyütemezsin yani bu böyle yürümez böyle onla bunla çocuk büyümez senin kesin bir dille kocanla konuşmanYok kuzum arkadasim sağ olsn yalnız birakmiyor ev sahibim hemsire arka sokağımda kardeşimin eşi de yanımda
Bekliyorm kuzu ablası gitsin o zaman gorcem onu ben o zaman bende kapının önüne koyacam
Nasıl olsa onlar bakıyor diyor belki buda gavur degilya illa çocuğuna merhameti vicdani vardır babası varken niye kendini sıkıntıya sokuyosun kız yordun beni akşam akşam hiç mi kafan calismiyor tek başına yükleniyonYok kuzum arkadasim sağ olsn yalnız birakmiyor ev sahibim hemsire arka sokağımda kardeşimin eşi de yanımda