Cok mutluyum sizinke de paylaşmak istedim. 10 günlük sıkıntım bi anda yok oldu bitti hayirlisiyla devam eder kalp atışlarını da duyarım inşallah 

İnşallah canım duyarsın sitres yapma güzel düşün güzel olsun hayırlı olsun yolculuğun guzel geçsin sagikla kavuş bebeğineCok mutluyum sizinke de paylaşmak istedim. 10 günlük sıkıntım bi anda yok oldu bitti hayirlisiyla devam eder kalp atışlarını da duyarım inşallah![]()
Canımmm cok sevindim aramiza tekrar hoşgeldin diyelim ozamanCok mutluyum sizinke de paylaşmak istedim. 10 günlük sıkıntım bi anda yok oldu bitti hayirlisiyla devam eder kalp atışlarını da duyarım inşallah![]()
Gözün aydın canımCok mutluyum sizinke de paylaşmak istedim. 10 günlük sıkıntım bi anda yok oldu bitti hayirlisiyla devam eder kalp atışlarını da duyarım inşallah![]()
İnşallah canım duyarsın sitres yapma güzel düşün güzel olsun hayırlı olsun yolculuğun guzel geçsin sagikla kavuş bebeğineCok mutluyum sizinke de paylaşmak istedim. 10 günlük sıkıntım bi anda yok oldu bitti hayirlisiyla devam eder kalp atışlarını da duyarım inşallah![]()
MaşaAllah canım.gözün aydın.duyarsın inşaAllah.Cok mutluyum sizinke de paylaşmak istedim. 10 günlük sıkıntım bi anda yok oldu bitti hayirlisiyla devam eder kalp atışlarını da duyarım inşallah![]()
Kaçıncı haftada görünüyor acabaCok mutluyum sizinke de paylaşmak istedim. 10 günlük sıkıntım bi anda yok oldu bitti hayirlisiyla devam eder kalp atışlarını da duyarım inşallah![]()
5+4 tü göründü benimKaçıncı haftada görünüyor acaba
Ayni gidiyoz senle ozman bende onumuzdeki hafta ici gidicem ins gorucez kalp sesinide bi duysak5+4 tü göründü benim