Kilo alamamak

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Kilo alamamak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,394 kez görüntülenmiş, 52 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kilo alamamak
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sıbelmamı

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Nur eşimi alınca inceydi zarifti şimdi 110 kilo olmuş dedim bu ne zayıfla biraz ya kilolu olaydı ne yapardın beni hamileyim omu belli degil 😂😂😂
😂😂😂😂 Ayy benimkide öyle adam spora falan gidiyordu nişanlanınca gitmesini istemedim şimdi göbek ondan önce giriyor eve 98 kg tekrar spora başla dedim gidiyor 1 haftadır bakalım 🤦‍♀️😂😂herkes yenge iyi bakıyor belli falan derken kaynanam oğlum kg almış yaşlanmış diyor her yerde ben yaşlandırmışım galiba oğlunu 🤦‍♀️😂😂😂

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
😂😂😂😂 Ayy benimkide öyle adam spora falan gidiyordu nişanlanınca gitmesini istemedim şimdi göbek ondan önce giriyor eve 98 kg tekrar spora başla dedim gidiyor 1 haftadır bakalım 🤦‍♀️😂😂herkes yenge iyi bakıyor belli falan derken kaynanam oğlum kg almış yaşlanmış diyor her yerde ben yaşlandırmışım galiba oğlunu 🤦‍♀️😂😂😂
Sen bide benim kocam gör omu hamile benim belli degil 😂😂😂

Bebişimin annesiyim

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bu sefer konu ben değilim ama eşim İnternette araştırdım pek birşey bulamadım eşim oldum olası zayıftı ama askerde iken bir tek kilo almış evlendikten sonrada baya kilo verdi şuan 63 kilo vitaminler ilaçlar aldık eczaneden iştah için falan tarifler yaptım kilo yapacak aklınıza ne gelirse ama bu işin yemekle değil sağlık problemi olduğunu düşünüyoruz artık doktor bir arkadaşı troid lerde sorun olabilir demiş kan alındı bakıldı falan hiçbirşey yok var mı etrafınızda böyle bir sorun yaşayan bağırsaklarda problem olabilir yazıyor
Metobolizması hızlı çalışıyorsa ondandır hızlı çalışan metobolizma kilo almasını engelliyordur benim yengem 4 çocuk annesi 45 kilo onunda metobolizması çok hızlı çalışıyor okadar hastanelere götürdü kardeşim okadar vitamin kanyapıcı ne deseniz aldı hiç bi faydasını bulamadı yani sağlığında sıkıntı yoksa bişey olmaz ilerleyen yaşlarda ancak alır

Tüm sayfalar yüklendi.