Kilo alamamak

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Kilo alamamak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,407 kez görüntülenmiş, 52 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kilo alamamak
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sıbelmamı

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Nur eşimi alınca inceydi zarifti şimdi 110 kilo olmuş dedim bu ne zayıfla biraz ya kilolu olaydı ne yapardın beni hamileyim omu belli degil 😂😂😂
valla benim eşim kendine cok dikkat ediyodu kilo bakimindan spora gidiyodu aksam 7den sonra yemek yemiyodu salata yada yogurt falan tek yiyodu ama bu iki senedir öyle bakiyorumki esime kilo almasi icin görmen lazim aksam cay istese yanina dolduruyorum abur cubur kave içse bussüru lokum cukulata falan koyuyorum diyorum kocacim sen ye yarasin kilo olsun kocama işallah🙈 guluyo eşim aslinda cok zayif degildi ama simdi kilo almiş ben biraz daha almasini istiyom🤭 cunku eski kilosu cok iyiydi ben kilosundan dolayi kimse ona bakmasin diye habire yediriyorum kocami 🤣🤣

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
valla benim eşim kendine cok dikkat ediyodu kilo bakimindan spora gidiyodu aksam 7den sonra yemek yemiyodu salata yada yogurt falan tek yiyodu ama bu iki senedir öyle bakiyorumki esime kilo almasi icin görmen lazim aksam cay istese yanina dolduruyorum abur cubur kave içse bussüru lokum cukulata falan koyuyorum diyorum kocacim sen ye yarasin kilo olsun kocama işallah🙈 guluyo eşim aslinda cok zayif degildi ama simdi kilo almiş ben biraz daha almasini istiyom🤭 cunku eski kilosu cok iyiydi ben kilosundan dolayi kimse ona bakmasin diye habire yediriyorum kocami 🤣🤣
Valla ne bulursa yiyorsa şükret benim eşim çok seçiyor canım mesela çay içecek yanına tatlı abur cubur birşey getirsem yemez çok yemek seçer belli şeyleri yer ben bu adama nasıl kilo aldırayım 😅😅😅

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Nur eşimi alınca inceydi zarifti şimdi 110 kilo olmuş dedim bu ne zayıfla biraz ya kilolu olaydı ne yapardın beni hamileyim omu belli degil 😂😂😂
evlendiginde 75 kiloydu simdi 87 kilo olmuş hedefim 100 kiloya cikartmak🤣🤣🤣🤣kimse bakmasin kocamla kimseyede bakacak hali olasin kocamin 🤣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Valla ne bulursa yiyorsa şükret benim eşim çok seçiyor canım mesela çay içecek yanına tatlı abur cubur birşey getirsem yemez çok yemek seçer belli şeyleri yer ben bu adama nasıl kilo aldırayım 😅😅😅
valla benim eşim kilo alirim diye yemez ama ben yrye bisey olmaz diyorum yarasin işallah diyorum 🤣

evlendiginde 75 kiloydu simdi 87 kilo olmuş hedefim 100 kiloya cikartmak🤣🤣🤣🤣kimse bakmasin kocamla kimseyede bakacak hali olasin kocamin 🤣

valla benim eşim kilo alirim diye yemez ama ben yrye bisey olmaz diyorum yarasin işallah diyorum 🤣
eltilerimde diyo bundan bikaç sene öncesine kadar kendine bakan adam nolduda böyle kilo almiş bende guliyom diyorumki önceden anasinin yemeklerini yiyodu zayifliyodu şimdi karisinin yemeklerini yiyo bak ne guzel kilo almiş 🤣🤣🤣

Nur123

Kayıtlı Üye
rank

eltilerimde diyo bundan bikaç sene öncesine kadar kendine bakan adam nolduda böyle kilo almiş bende guliyom diyorumki önceden anasinin yemeklerini yiyodu zayifliyodu şimdi karisinin yemeklerini yiyo bak ne guzel kilo almiş 🤣🤣🤣
😅😅😅😅 Allah seni ya

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank

Aynen kilo alsınlar kimse bakmasın

Kızlar bu sefer konu ben değilim ama eşim İnternette araştırdım pek birşey bulamadım eşim oldum olası zayıftı ama askerde iken bir tek kilo almış evlendikten sonrada baya kilo verdi şuan 63 kilo vitaminler ilaçlar aldık eczaneden iştah için falan tarifler yaptım kilo yapacak aklınıza ne gelirse ama bu işin yemekle değil sağlık problemi olduğunu düşünüyoruz artık doktor bir arkadaşı troid lerde sorun olabilir demiş kan alındı bakıldı falan hiçbirşey yok var mı etrafınızda böyle bir sorun yaşayan bağırsaklarda problem olabilir yazıyor
Benim eşim de öyle cnm zayıf ne yese kilo almıyor ama Dr ye git diyorum yok Benim neyim var ki diyor yine senin eşinin kilosu normal benim eşim 54 kilo 🤣

Tüm sayfalar yüklendi.