Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende işte hamburger pizza ekler kazandibi luppo kek pasta börek çörek Allah ne verdiyse Teşekkür ederim ama dikkat edicem
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Nasıl veriyorsunuz kiloları.? Ben ya kalırsa diye korkuyorum. Normal doğum olunca çok kalmıyor diyorlar ama ben normal doğumdan da korkuyorum (ilk gebeliğim)
Ilkimde 58 le hamile kalmistim 72 ile doğuma girdim normal dogum yaptım doğumdan eve geldiğimde 58 kiloydum gelen geldiği gibi gitmişti inşallah şimdiki hamileligimdede öyle olurum diye dua ediyorum
Ilkimde 58 le hamile kalmistim 72 ile doğuma girdim normal dogum yaptım doğumdan eve geldiğimde 58 kiloydum gelen geldiği gibi gitmişti inşallah şimdiki hamileligimdede öyle olurum diye dua ediyorum
Senin o zaman vücudun kilo almaya müsait cnm sen yağlı ve hamur işini fazla tüketme bence.. ben 17 haftaligim 600 Gr aldım insalalh fazla almam bebek alsın ben fazla almak istemiyorum sonra o kiloları vermek sıkıntı