Kilo sorunsalı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Hamişimm tarafından oluşturulan Kilo sorunsalı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,328 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kilo sorunsalı
Konbuyu başlatan Hamişimm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Grsl

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Bende işte hamburger pizza ekler kazandibi luppo kek pasta börek çörek Allah ne verdiyse 😂😂😂 Teşekkür ederim ama dikkat edicem 🌸😍
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Nasıl veriyorsunuz kiloları.? Ben ya kalırsa diye korkuyorum. Normal doğum olunca çok kalmıyor diyorlar ama ben normal doğumdan da korkuyorum (ilk gebeliğim)
Ilkimde 58 le hamile kalmistim 72 ile doğuma girdim normal dogum yaptım doğumdan eve geldiğimde 58 kiloydum gelen geldiği gibi gitmişti inşallah şimdiki hamileligimdede öyle olurum diye dua ediyorum 😂

Hamişimm

Kayıtlı Üye
rank
Ilkimde 58 le hamile kalmistim 72 ile doğuma girdim normal dogum yaptım doğumdan eve geldiğimde 58 kiloydum gelen geldiği gibi gitmişti inşallah şimdiki hamileligimdede öyle olurum diye dua ediyorum 😂
Yaa darısı başımaa 🤭😍 İnşAllahh öyle olur 🙏🏻😇

• Beğen
Tepkiler: Lyl

Hamişimm

Kayıtlı Üye
rank
Zor geçiyor sanırım . Allah yardımcın olsun. Hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin 🙏🏻

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Senin o zaman vücudun kilo almaya müsait cnm ☺️ sen yağlı ve hamur işini fazla tüketme bence.. ben 17 haftaligim 600 Gr aldım 😁😁 insalalh fazla almam bebek alsın ben fazla almak istemiyorum sonra o kiloları vermek sıkıntı
Ben seni 20 den sonra görürüm 😂😂 bende 20 ye kadar hep 55 ile devam ettim 20 den sonra 4 kilo aldım 5 haftada düşün 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.