Kilo

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Dursane ok tarafından oluşturulan Kilo başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,350 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kilo
Konbuyu başlatan Dursane ok
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gülperi

Serbet

Kayıtlı Üye
rank
Valla canım ne bulsam yiyorum ben ekmeği örnek verdiğime bakma ama canım ekmek yemeği çekiyor anlamadım bende oğluşum değişik biraz 😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hamileliğimin ilk aylarında mesela mide bulantısı dan bir şey yiyemezdim tek ekmek tüketebilirdim o yatıştırırdı tek midemi
Kesinlikle icimdeki canavarin bende farkindayim 😁 Gece wcye kalkinca karnim gurulduyor, zorla uyutuyorum kendimi. Daha once geceleri hic acikmazdim. Yeme potansiyelim cok yuksek ama frenliyorum. Taze kuruyemisler sagolsun.

Vala kuzum insallah doguma kadar 15 kg gecmem😖 15 den sonrasi fazla diyor doktorlar
Zayif hamile kalanlar cok daha fazla kilo aliyormus, normal bosver takilma. Dogumdan sonra da ayni hizla gider bence ;)

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Ay insallah cicegim ya😍yazin bol bol yuruyecem artık
Kesinlikle icimdeki canavarin bende farkindayim 😁 Gece wcye kalkinca karnim gurulduyor, zorla uyutuyorum kendimi. Daha once geceleri hic acikmazdim. Yeme potansiyelim cok yuksek ama frenliyorum. Taze kuruyemisler sagolsun.

Zayif hamile kalanlar cok daha fazla kilo aliyormus, normal bosver takilma. Dogumdan sonra da ayni hizla gider bence ;)

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.