Kilo

• Konbuyu başlatan Özgenurrrrrrr
  • Toplam 36 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Özgenurrrrrrr tarafından oluşturulan Kilo başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,667 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kilo
Konbuyu başlatan Özgenurrrrrrr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervegüll

Fatoş koç

Kayıtlı Üye
rank
Tam geçse toparlanacaz da cnm ilaçla ayaktayım kaç gündür ilacım bitti bende bittim
Bak ben gece sabaha kadar kusuyordum öglende ilaçtabfayda etmedi kaç haftalıksın 16 haftalıkken bitti şükür toz zencefil yarım çay kaçıgsuya kat iç migden rahatlıyor kusmuyorsun da dediği mi yap pişman olmazsın yarın çay kaşıgı zencefil tozu yarım çay bardagı suya kat iç

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Bak ben gece sabaha kadar kusuyordum öglende ilaçtabfayda etmedi kaç haftalıksın 16 haftalıkken bitti şükür toz zencefil yarım çay kaçıgsuya kat iç migden rahatlıyor kusmuyorsun da dediği mi yap pişman olmazsın yarın çay kaşıgı zencefil tozu yarım çay bardagı suya kat iç
Valla cnm ben daha önce Corona olmustum geçen yaz o zaman zencefil içtim hiç sevmedim içtiğim ngibi kustum o yüzden zencefilden tırsıyorum.. ben yarın gidip yine ilaç yazdıracam ben prilam hap alıştım resmen 3 gündür iştah sıfır kusa kusa bı hal oldum midem çok kötü 😔

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Valla cok kilo almışım iste bir haftalık kilo takibi verdi yarin sabah 8 de kontrol var giidcem bakalim ne diyicek😀
İlk gebeligimde 34 kilo aldim bende 🤷 doğumdan sonra kilo vermeye basladim tam eski kiloma kavusmaya yakindim ikinciye hamile kaldim 🤣 bundada suan 27 haftalık daha 4 kilo aldim doguma kadar ne kadar alirim bilmiyorum ama kiloyuda hic kafaya takmiyorum doktor daha hic sormadi kac kilo aldin diye

Tüm sayfalar yüklendi.