Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yok ya vlla Bn o cümleye hiç inanamiyom bn ilk çocuğum da 2700 gram doğdu herkes dedi doğduktan sonra toparlar dedi çocuğun 3 yaşında 11 kilo hiç glsmiyo
Yok ya vlla Bn o cümleye hiç inanamiyom bn ilk çocuğum da 2700 gram doğdu herkes dedi doğduktan sonra toparlar dedi çocuğun 3 yaşında 11 kilo hiç glsmiyo
Kuzum doğdukları gibi kalmıyorlar ki benim kızım 4 kilo doğdu masallah baya tombikti doğduktan sonra her gün kilo verdi şu an çok zayıfladı 11 aylık ve 8 kilo sadece
Yani demem o ki kilo sorunu asıl doğumdan sonra önemli
Normal canım benim kızımda aşşagı yukarı öyleydi. 2950 gr dogdu. 2.600 gr oldu dogum sonrası şişligi gidince. Şuan 3 aylık olduk 5 kg geçtik. Yarın kilo kontrolü var. Gayette güzel kilo alıyorlar. Kilosuna çok takılma kuzucum saglıklı olsun kiloyu hertürlü alıyorlar canım benim.bol bol muz ve kaşar ye bebişinin kilo almasını istiyorsan...
Normal canım benim kızımda aşşagı yukarı öyleydi. 2950 gr dogdu. 2.600 gr oldu dogum sonrası şişligi gidince. Şuan 3 aylık olduk 5 kg geçtik. Yarın kilo kontrolü var. Gayette güzel kilo alıyorlar. Kilosuna çok takılma kuzucum saglıklı olsun kiloyu hertürlü alıyorlar canım benim.bol bol muz ve kaşar ye bebişinin kilo almasını istiyorsan...
Kilosu gayet normal canım önemli olan sağlığı. Rabbim hayırlı bir şekilde sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr