Sorum var Kilo

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Şule12 tarafından oluşturulan Kilo başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,399 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kilo
Konbuyu başlatan Şule12
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ümm Fatıma
M

Merem

Guest
Bence kimsenin kilosuna bakma, herkesin boyu farklı alabileceği kilo ve yapısı farklı, kiminin ikinci hamileliği ay ben az kilo aldım diyolar, boşver.. 64le hamile kaldım 22 kilo aldım 6 haftam daha var, kimse inanmıyor o kadar kilo aldığıma boyum 1.72, herkesin vücudu farklı, ne şeker var ne tansiyon, bebek de 9 gün ilerde, Allah'a çok şükür, ne kendini ne bebeğini karşılaştır burdakilerle

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bence kimsenin kilosuna bakma, herkesin boyu farklı alabileceği kilo ve yapısı farklı, kiminin ikinci hamileliği ay ben az kilo aldım diyolar, boşver.. 64le hamile kaldım 22 kilo aldım 6 haftam daha var, kimse inanmıyor o kadar kilo aldığıma boyum 1.72, herkesin vücudu farklı, ne şeker var ne tansiyon, bebek de 9 gün ilerde, Allah'a çok şükür, ne kendini ne bebeğini karşılaştır burdakilerle
Katılıyorum arkadaşa

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 6 aylık hamileyim ve tam 15 kilo almışım siz ne kadar kilo aldınız normal mi iştahım arttı çok yiyorum
İlkinde 7 kilo, ikinci gebelikte 5 aldım son zamanlarda 2 kilo verdim 3 kilo fazlayla doğuma girdim. Bünye meselesi ama verirsin inşallah doğumdan sonra takma kafana 🤗

A

Adsız anne adayı

Guest
11 kilo almıştım hepsini vermiştim son bir aydır falan iştahım açıldı tekrar geri aldım galiba 😁 veriliyor sen hiç dert etme eğer şeker tansiyon falan yoksa

Tüm sayfalar yüklendi.