Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence kimsenin kilosuna bakma, herkesin boyu farklı alabileceği kilo ve yapısı farklı, kiminin ikinci hamileliği ay ben az kilo aldım diyolar, boşver.. 64le hamile kaldım 22 kilo aldım 6 haftam daha var, kimse inanmıyor o kadar kilo aldığıma boyum 1.72, herkesin vücudu farklı, ne şeker var ne tansiyon, bebek de 9 gün ilerde, Allah'a çok şükür, ne kendini ne bebeğini karşılaştır burdakilerle
Bence kimsenin kilosuna bakma, herkesin boyu farklı alabileceği kilo ve yapısı farklı, kiminin ikinci hamileliği ay ben az kilo aldım diyolar, boşver.. 64le hamile kaldım 22 kilo aldım 6 haftam daha var, kimse inanmıyor o kadar kilo aldığıma boyum 1.72, herkesin vücudu farklı, ne şeker var ne tansiyon, bebek de 9 gün ilerde, Allah'a çok şükür, ne kendini ne bebeğini karşılaştır burdakilerle
İlkinde 7 kilo, ikinci gebelikte 5 aldım son zamanlarda 2 kilo verdim 3 kilo fazlayla doğuma girdim. Bünye meselesi ama verirsin inşallah doğumdan sonra takma kafana
11 kilo almıştım hepsini vermiştim son bir aydır falan iştahım açıldı tekrar geri aldım galiba veriliyor sen hiç dert etme eğer şeker tansiyon falan yoksa