kimlerin bitmeyen temizligi var canlarim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde iyiki varsiniz cocuklarim tarafından oluşturulan kimlerin bitmeyen temizligi var canlarim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,796 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı kimlerin bitmeyen temizligi var canlarim
Konbuyu başlatan iyiki varsiniz cocuklarim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ciçiş örgüler

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
yapiyorum yapiyorum bitmiyo anam bi oda bi salon var ama eşyalar cok oldugu icin iş iyicene gözümde buyudu bende oturdum telefona bakiyom zaten iş bitmiyo diye😊😁
Bende 1 oda bir bir mutfakli evde oturuyorum iki kişi yawiyoruz amma iş bitmiyoki bitmiyo😆

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
yapiyorum yapiyorum bitmiyo anam bi oda bi salon var ama eşyalar cok oldugu icin iş iyicene gözümde buyudu bende oturdum telefona bakiyom zaten iş bitmiyo diye😊😁
Camaşirlarda kisir bi dongu var ne sepet bos kaliyo ne makina ici ne kurutmalik nede utulencekler hep bi dongu var sanki utuledigim gidiyo kirli sepetine . Evimizde dogalgaz yok komur sobasi kullaniyoruz o ayri bi pislik bitmiyo gercekten

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
4 oda var bir salon öldüm artık temizlikte 130metre kare ev
ayyy keske benimde 4 odam olsada eşyalarimi geniş geniş yerleştirsem oh mis gibi vallahi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

allahim bende diyodum sadece bwnimmi işim bitmiyo cok şükur butun kadinlar ayni şeyden muzdarip kimsenin işi bitmiyo🤣🤣🤣
ayyy keske benimde 4 odam olsada eşyalarimi geniş geniş yerleştirsem oh mis gibi vallahi

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Beeeeennnn😢😢😢😢😢valaha aaaaa diye camdan atlayacam bi gün 🤣 2 güne kirleniyor ya valaha yoruldum cocuk olunca camasir zaten hic bitmiyor hergun yemek temizlik kizim desen surekli dagitiyor heryeri smdi birde grip iyice mızmız esime de bulasmis oda fena grip bi yandan onlarla ilgileniyorum yetmez gibi yarin da gorumcemgil oturmaya gelecekmis kafayi yicem😓bbnde halsizim hasta olacak gibiyim valaha bazen cok bunaliyorum😣😫

Tüm sayfalar yüklendi.