Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yapiyorum yapiyorum bitmiyo anam bi oda bi salon var ama eşyalar cok oldugu icin iş iyicene gözümde buyudu bende oturdum telefona bakiyom zaten iş bitmiyo diye
yapiyorum yapiyorum bitmiyo anam bi oda bi salon var ama eşyalar cok oldugu icin iş iyicene gözümde buyudu bende oturdum telefona bakiyom zaten iş bitmiyo diye
Camaşirlarda kisir bi dongu var ne sepet bos kaliyo ne makina ici ne kurutmalik nede utulencekler hep bi dongu var sanki utuledigim gidiyo kirli sepetine . Evimizde dogalgaz yok komur sobasi kullaniyoruz o ayri bi pislik bitmiyo gercekten
Camaşirlarda kisir bi dongu var ne sepet bos kaliyo ne makina ici ne kurutmalik nede utulencekler hep bi dongu var sanki utuledigim gidiyo kirli sepetine . Evimizde dogalgaz yok komur sobasi kullaniyoruz o ayri bi pislik bitmiyo gercekten
Beeeeennnnvalaha aaaaa diye camdan atlayacam bi gün 2 güne kirleniyor ya valaha yoruldum cocuk olunca camasir zaten hic bitmiyor hergun yemek temizlik kizim desen surekli dagitiyor heryeri smdi birde grip iyice mızmız esime de bulasmis oda fena grip bi yandan onlarla ilgileniyorum yetmez gibi yarin da gorumcemgil oturmaya gelecekmis kafayi yicembbnde halsizim hasta olacak gibiyim valaha bazen cok bunaliyorum