kimlerin bitmeyen temizligi var canlarim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde iyiki varsiniz cocuklarim tarafından oluşturulan kimlerin bitmeyen temizligi var canlarim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,815 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı kimlerin bitmeyen temizligi var canlarim
Konbuyu başlatan iyiki varsiniz cocuklarim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ciçiş örgüler

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Haha benimde hiç bitmiyor yapiyom ama bitmiyor anlamadım
Benim var canım benim hiç bitmiyor deliricem 36.haftayı dolduruyoruz bu hafta okadar zorlaniyorumki anlatamam
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim var canım benim hiç bitmiyor deliricem 36.haftayı dolduruyoruz bu hafta okadar zorlaniyorumki anlatamam
Işin aksi yapmasam kocam dir dir edecekmi diye düşünmüyorum çünkü oda yapamadigimiz farkında ama ya bişey olurda doğuma gidersem bu ev bu halde ne olurum diye düşünmekten yapmadan da duramiyorum

Sümeyyenur nur

Kayıtlı Üye
rank
yapiyorum yapiyorum bitmiyo anam bi oda bi salon var ama eşyalar cok oldugu icin iş iyicene gözümde buyudu bende oturdum telefona bakiyom zaten iş bitmiyo diye😊😁
Benim ev 7 oda ust kata bakmıyorum bile bir kere temizleyip ciktim kapıları kapattim soguk zaten... aşağısı 5 oda... yatak odalarini her zaman süpürmem ama evi her gun mutfak oturma odası koridor her gunsupururuz... ben mutfağı ve banyoyu temiz tutarımoralar onemli benim icin... cok eşyamı yok bir evde ne lazımsa o vardir.. vitrinde yok... ayni zamanda bir oğlum var.. hamielyimde kendimi cok yormam halıda yikamam esim ister hariciye versin ister kendi yıkasın elimi bile surmem .. kendini harap eden anneme bile üzülüyorum kimse için değmez.. çocuklarımıza iyi bakalım onlara kek börek her sey yaparim oyun oynariz disari cikariz... kendimize vakit ayıralım evin kölesi olmayalım arkadaşlar.. temiz olalim ama eşyalar cok olunca temizlikte bitmiyor goruyorum

yapiyorum yapiyorum bitmiyo anam bi oda bi salon var ama eşyalar cok oldugu icin iş iyicene gözümde buyudu bende oturdum telefona bakiyom zaten iş bitmiyo diye😊😁
Kız en nankör şey işi bitmiyor anacım bana yaptırmıyor kimse dinlen diyorlar ama işteeee rahat duramıyorum o yüzden kayınvalideme kaçtım napim evi öyle görünce dayanamıcam yapıcam sonra kesesi oluşmayan bebeğe bişey olacak 🤷‍♀️😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.