Kizceler ❤️🤣

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Evlatlarim ❤️❤️ tarafından oluşturulan Kizceler ❤️🤣 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 985 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kizceler ❤️🤣
Konbuyu başlatan Evlatlarim ❤️❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Muhammed'in Annesi

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar kız bebekde kalçalar büyüyor diyolar yanlız ben 6 ayımdayim büyüme olmadı sikayetcide değilim de. Herkes böyle söylüyor şaşırdım açıkçası

Birde ilk gebeligimde doğumdan sonra sol göğüsüm sağ gogusumden buyukdu hayla da öyle açaba ne zaman duzecilicek anlamadım yada kız da da sağ mi büyüyecek yav 🤣🤣🤣
Anamm kalçam falan büyümesin 😳 ya geri küçülmezse 🙈 benim de biri büyük biri küçüktü 😅😅 ama düzeldi mi hiç dikkat etmedim 🙈😅

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar kız bebekde kalçalar büyüyor diyolar yanlız ben 6 ayımdayim büyüme olmadı sikayetcide değilim de. Herkes böyle söylüyor şaşırdım açıkçası

Birde ilk gebeligimde doğumdan sonra sol göğüsüm sağ gogusumden buyukdu hayla da öyle açaba ne zaman duzecilicek anlamadım yada kız da da sağ mi büyüyecek yav 🤣🤣🤣
Benim iki gebeligimde buyumedi kalcam ilkinde heryerimden kilo aldım 34 kilo almistim bundada 8 kilo aldım sadece göbek var ilkte kiz bundada erkek diyolsr gorenler ama tam tersi ilk erkek buda kiz bunyeden bunyeye gire değişiyor canim

Benimde sol göğsüm sağ göğsümden büyük 🤣

Tüm sayfalar yüklendi.