Ewet canim bugun dortlu sekilde ultrason kagidi oluyor ya birinde 20+0 yaziyor birinde 18+5 digerinde 18+2 yaziyor 19 . Haftaya girdim ama adete gore bugunKilosu öndsyse nasıl geriden geliyor canım baş karın çevresi olarak falan mı anlamadım
Hıı ölçümleri mi diyorsun canım farklı yerleri ölçtüğü için öyle çıkmıştır doktor birşey demrdiyse sorun etmeEwet canim bugun dortlu sekilde ultrason kagidi oluyor ya birinde 20+0 yaziyor birinde 18+5 digerinde 18+2 yaziyor 19 . Haftaya girdim ama adete gore bugun
Yok doktor bisey demedi de yani aksi bisey demedi ama nie boyle cikti onu anlamadimHıı ölçümleri mi diyorsun canım farklı yerleri ölçtüğü için öyle çıkmıştır doktor birşey demrdiyse sorun etme
Oyle oluyo.canim.korkulacam bir durum deyilBugun kontrole gittim bebegimin kilosu onde ama bir hafta geriden geliyor adet tarihine gore sizce neden![]()
Takılma bunlara ölçümle alakalıdır zaten de bir haftadan ne olucak, çok takiyosun herseyiBugun kontrole gittim bebegimin kilosu onde ama bir hafta geriden geliyor adet tarihine gore sizce neden![]()
Manyak oldugumu anlayan biri daha ciktiTakılma bunlara ölçümle alakalıdır zaten de bir haftadan ne olucak, çok takiyosun herseyi
Normal kontrolDetaylı ultrason a girdimmi canım normal kontrol mu