Kızlaarrr, son 3 ayınızda kaç kilo aldınız ben sonumu hiç hayırlı görmüyorum da 🙄

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Hamişimm tarafından oluşturulan Kızlaarrr, son 3 ayınızda kaç kilo aldınız ben sonumu hiç hayırlı görmüyorum da 🙄 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,079 kez görüntülenmiş, 41 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kızlaarrr, son 3 ayınızda kaç kilo aldınız ben sonumu hiç hayırlı görmüyorum da 🙄
Konbuyu başlatan Hamişimm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sinem&masal

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
İlk 6 ayım bitti 7. Aydan gün aldık ben toplamda 11 kilo aldım. Herkes asıl kilo 6.aydan sonra alınıyor diyor. Kendimi tutamayıp absürt bi kiloyla doğuma girmekten korkuyorum 🤦🏻‍♀️
4 kilo aldım suan 26+3 canım ilk doğumda 6 kilo almıştım son hafta alınıyor kilo genelde canım 🤍

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
4 kilo aldım suan 26+3 canım ilk doğumda 6 kilo almıştım son hafta alınıyor kilo genelde canım 🤍
6 aylık hamileyim on kilo verdim yiyorumda ama almiyom
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
İlk 6 ayım bitti 7. Aydan gün aldık ben toplamda 11 kilo aldım. Herkes asıl kilo 6.aydan sonra alınıyor diyor. Kendimi tutamayıp absürt bi kiloyla doğuma girmekten korkuyorum 🤦🏻‍♀️
Canım 57yle hamile kaldım. 34 haftalıkken 75.8 olmuştum. Şimdi 36 haftalık hamileyim 73.3 kg indim. Alcagıma kilo vermeye başladım 1 haftada 2 kg verdim 🤷‍♀️

Hamişimm

Kayıtlı Üye
rank
4 kilo aldım suan 26+3 canım ilk doğumda 6 kilo almıştım son hafta alınıyor kilo genelde canım 🤍aç kilo zaten yemek yiyip içmiyor musunuz ben mi ayarsızım

Yok yok bence ben gayet normalim 🙏🏻 Rabbim Sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin kuzum. 10 kilo vermek ne demek. Allah yardımcın olsun 🙏🏻

Canım 57yle hamile kaldım. 34 haftalıkken 75.8 olmuştum. Şimdi 36 haftalık hamileyim 73.3 kg indim. Alcagıma kilo vermeye başladım 1 haftada 2 kg verdim 🤷‍♀️
Normal olan bu bence 🙏🏻 kilo alınır ya 3-5 kilo alıp doğurmak ya da kilo verip zayıflayanları okuyunca üzülüyorum 🙁

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Şuan 29+5 iz ve 55 ile gebe kaldım 61 kiloyum canım kilo konusunu kafama takmiyoeum bile alınır verilir

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Ben ilk 3 ay hiç almadım şuan 5 buçuk aylığım bende bugün tartıldım ,5 kiloya yakın almışım.. vallahi bende fazla almak istemiyorum yağlı yemekelrden uzak duruyorum bu aralar fazla yemek yemiş olabilirim 🤣 yavaştan azaltıp sadece bebeğin kilo alacağı şekilde yemeği düşünüyorum

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
7.ayın içerisindeyim 55 le hamile kaldım en son tartildigimda 63 dün canım bakalım ne kadar almışım evdede tartı yok dokdorda yada eczanede tartiliyorum

Tüm sayfalar yüklendi.