Kızlar 5+4 te kese görülür mü ? Ve kalp atışı duyulur mu??

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mira nehir tarafından oluşturulan Kızlar 5+4 te kese görülür mü ? Ve kalp atışı duyulur mu?? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,467 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar 5+4 te kese görülür mü ? Ve kalp atışı duyulur mu??
Konbuyu başlatan Mira nehir
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan SosyalAnne
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Canım merhaba ben 6+2 iken kalp atışını zayıf olduğunu söyledi doktor ve bir hafta daha şans verdiğini dile getirdi sizce normalmi bu durum yoksa bebeğimi alirlarlarmi ilk gebeligim
Başka doktora daha göründün mu kuzum sen tek bir doktora bağlı kalma

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Hayır görünmedim henüz haftaya 7 hafta 4 gün olacak tekrar gidecem korkuyorum ama
Korkma canım Allah'ın izni ile her şey yolunda gider inşallah iyi düşün iyi olsun derler sende kötüyü düşünme ama yiende baska bir doktorada görün derrim.tek doktora bağlı kalma

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Kese görünür alttan ultrasonla bakılırsa.. kalp atışıda aynı şekilde göbekten henüz görülmez duyulmaz vajinal ultrasonla baktırın merakınız geçsin 😊😊👍

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım merhaba ben 6+2 iken kalp atışını zayıf olduğunu söyledi doktor ve bir hafta daha şans verdiğini dile getirdi sizce normalmi bu durum yoksa bebeğimi alirlarlarmi ilk gebeligim
Allah göstermesin canım neden alsınlar iyi düşün lütfen daha küçük ya ondan zayıf duymuşlardır bı sonraki kontrol de herşey daha net duyulur canım 🙏

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 5+4 te kese görülür mü ? Ve kalp atışı duyulur mu??
Kese gorune bilir ama.bebek gorunmez onun icin erken ( bebekten kastimKesenin icinde minik bir kesede kalp )
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kese görünür alttan ultrasonla bakılırsa.. kalp atışıda aynı şekilde göbekten henüz görülmez duyulmaz vajinal ultrasonla baktırın merakınız geçsin 😊😊👍
Alttan ultrason aslinda dusuge de sebebiyet oluyor . Zorunlu olmadikca hic bir doktorda yapmiyor bunu bebek dusmanlari hariç tabi . Daha kucuk tutunma yerlesme asamasindaki olan bebegi alttan baktirmak cok ama cok tehlikeli 38 haftalik hamilelik surem icerisinde ilk aylar doktorumu secemedim 4 dr gezdim ama hic biride alttan muayne etmedi 6 haftalikti kese gorundu 7 haftalik kontrol istedi bebek gorundu 8 haftalik kalp atisini saniyelik dinletti onun bile bebegi etkiledigini soyledi . Dikkat edin usgde karniniza baktigi alette bile titresimli dalgalar veriyo

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...