Evet ilkini de okudum ama sizin uslubunuza göre cevap vermiş zaten .ayrıca doğru düşüğe sebebiyet vermiyor ama o da demiş ki iyi okuduysaniz ilk zamanlar tutunma aşaması çok tehlikeli demiş siz diyorsunuz ki ilişkiye de girmeyin o zaman evet ben 2 ay girmedim doktor düşük riski var diye bırak alttan bakmayı ilişki yasakladı açıkçası ilk haftalar bende pek bakılması taraftarı değilim sonuçta düşük riski olabilir ilişki bile yasakken ultrason bilemedimBenim ilk cevabım değil bu ilkini okudunuzmu ? Ben yaşadıklarımı anlattım sanki yalan konuşuyorum gibi tepki alınca doğal olarak hararetlendim. Evet herkes yazıyor yorum ama doğru bilgi olmayabiliyor dimi araştırmak yetmiyor sonçta yazıları okudukça her kafadan olana inanılır gibi oluyor insanlarda korku oluşuyor panik yaptırmanın manası yok doktorlara bebek düşmanı denmesi kötü bi algı böyle denilmemeli neden kadın doğumcu oluyorlar o zaman tezat değilmi sizcede... ayrıca vajınal ultrason olayı düşğe sebep olmaz o çubuk bebeğe dokunmuyorki rahm girişine kadar gidiliyor doktorlar cahil değilki bilim ile mesleği bilen insanlar dimi. Bunlar çok kötü söylemler olduğu için bide bana iyi araştırın öyle konuşn gibi söylendği için bende tepki verdim umarm anlatabildm durumu.![]()