Kızlar 5+4 te kese görülür mü ? Ve kalp atışı duyulur mu??

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mira nehir tarafından oluşturulan Kızlar 5+4 te kese görülür mü ? Ve kalp atışı duyulur mu?? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,474 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar 5+4 te kese görülür mü ? Ve kalp atışı duyulur mu??
Konbuyu başlatan Mira nehir
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan SosyalAnne
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim ilk cevabım değil bu ilkini okudunuzmu ? Ben yaşadıklarımı anlattım sanki yalan konuşuyorum gibi tepki alınca doğal olarak hararetlendim. Evet herkes yazıyor yorum ama doğru bilgi olmayabiliyor dimi araştırmak yetmiyor sonçta yazıları okudukça her kafadan olana inanılır gibi oluyor insanlarda korku oluşuyor panik yaptırmanın manası yok doktorlara bebek düşmanı denmesi kötü bi algı böyle denilmemeli neden kadın doğumcu oluyorlar o zaman tezat değilmi sizcede... ayrıca vajınal ultrason olayı düşğe sebep olmaz o çubuk bebeğe dokunmuyorki rahm girişine kadar gidiliyor doktorlar cahil değilki bilim ile mesleği bilen insanlar dimi. Bunlar çok kötü söylemler olduğu için bide bana iyi araştırın öyle konuşn gibi söylendği için bende tepki verdim umarm anlatabildm durumu. 🙃
Evet ilkini de okudum ama sizin uslubunuza göre cevap vermiş zaten .ayrıca doğru düşüğe sebebiyet vermiyor ama o da demiş ki iyi okuduysaniz ilk zamanlar tutunma aşaması çok tehlikeli demiş siz diyorsunuz ki ilişkiye de girmeyin o zaman evet ben 2 ay girmedim doktor düşük riski var diye bırak alttan bakmayı ilişki yasakladı açıkçası ilk haftalar bende pek bakılması taraftarı değilim sonuçta düşük riski olabilir ilişki bile yasakken ultrason bilemedim

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Şuan 11+4hamileyim önceki gece azda olsa kanamam oldu acile gittim yine alttan ultrasonla bakıldı bunca doktor bilmiyormu durumu hanımefendi araştırmamak nedemek yahu bizde yaşadık anlatırıyorz zaten boş kafamıza göre konuşmıyorz 4 sene içnde o kadar çok doktota gittimki alanında çok iyilerde oldu hiç biri bu konuda sakıncalı demedi sakınca olsa insanlar aptak değil neden bebek düşmanı olsnda bu bölmde doktorlk yapsınlar saçma konuşmşsunuz .. araştırmak derken yaşananlar dahaönemli siz terch etmemişsinzdir o ayrı korkmuşunzdur araştırmalarınuza göre .. vajınal ultrason daha nettir herşey daha net görünür rahimde kesede bebekte zaten ultrason çubuğunun bebeğe dokunma ihtimali bile yoktur nasl düşük sebebi olsun araştırmalarınz tam olmamş belliki. İlişki yaşandığjndada bu böyledir ultrasonda aynıdır bebeğe dokunmak gibi durum söz konusu olmaz rahim girişi o kdr kısa değildir .
İlk once uslubunuza dikkat edin . Kurtaj bebeklerin satilmasini arastirin neden bebek dusmani drler var dedigimi ve vajinl usgnin sakincasini anlarsiniz . Herkez prof doktorla sureci surdurmuyor 😉
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Evet ilkini de okudum ama sizin uslubunuza göre cevap vermiş zaten .ayrıca doğru düşüğe sebebiyet vermiyor ama o da demiş ki iyi okuduysaniz ilk zamanlar tutunma aşaması çok tehlikeli demiş siz diyorsunuz ki ilişkiye de girmeyin o zaman evet ben 2 ay girmedim doktor düşük riski var diye bırak alttan bakmayı ilişki yasakladı açıkçası ilk haftalar bende pek bakılması taraftarı değilim sonuçta düşük riski olabilir ilişki bile yasakken ultrason bilemedim
Herkez keske anlaya bilse demek istedgimi kapasite meselesi olsa gerek 🙏 tesekkur ederim detaylandirdginiz icin .

Herkez keske anlaya bilse demek istedgimi kapasite meselesi olsa gerek 🙏 tesekkur ederim detaylandirdginiz icin .

İlk once uslubunuza dikkat edin . Kurtaj bebeklerin satilmasini arastirin neden bebek dusmani drler var dedigimi ve vajinl usgnin sakincasini anlarsiniz . Herkez prof doktorla sureci surdurmuyor 😉

Rica ederim canım 🙏bazılarının güzel güzel söylemek varken bu sitedeki usluplarini gerçekten anlamıyorum

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Rica ederim canım 🙏bazılarının güzel güzel söylemek varken bu sitedeki usluplarini gerçekten anlamıyorum
İllkez bu yazdigimi yazmiyorum aslinda daha oncede boyle bir posta yazmistim . Soru soran arkadasimiz daha 5 haftalik neye yorum yapildigini bilse herkez zaten konuyu idrak edicek . 15-16 haftalik kisiye yorum yapmiyoruz sonucta 😏 .

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Benim hamileligimde ilişki hep yasaktı. Kasıgımda taşıdım kızımı rahminde açılma olmuş doktorum alttan bakıcam dedi. Ölçüm yapmam lazım dedi. Zararlı olmaz mı dedim yok içine sokmucam dedi. Film gibi birşeydi iç kısmına sokmadı. İlişki yasak diye üstüne basa, basa belirtti. Evet bazı durumlarda alttan bakmak sakıncalı. Ablamında çok riskli gebeligi oldu doktoru alttan bakmadı deniz zarar verebiliriz haftada 1 igne hergün fitil atıcaksın demişti. Arkadaşımda şuan rahim sertleşmesi var çocugu dışarı atmaya çalışıyor günlerdir hastahanede doktoru alttan bakmıyor zarar verebiliriz diyormuş. Yani demem o ki bazı durumlarda alttan bakmak bebege zarar verebilir. Tutunma evresinde ilişki yasak ve son aylarda yasak çünkü zararlı olabiliyor. Yazınıza yorum yapmak istedim çünkü ters yazan çok olmuş sizde çok sakin ve güzel anlatmışssınız. Bende deneyimlerimi yazmak istedim :)

Benim hamileligimde ilişki hep yasaktı. Kasıgımda taşıdım kızımı rahminde açılma olmuş doktorum alttan bakıcam dedi. Ölçüm yapmam lazım dedi. Zararlı olmaz mı dedim yok içine sokmucam dedi. Film gibi birşeydi iç kısmına sokmadı. İlişki yasak diye üstüne basa, basa belirtti. Evet bazı durumlarda alttan bakmak sakıncalı. Ablamında çok riskli gebeligi oldu doktoru alttan bakmadı deniz zarar verebiliriz haftada 1 igne hergün fitil atıcaksın demişti. Arkadaşımda şuan rahim sertleşmesi var çocugu dışarı atmaya çalışıyor günlerdir hastahanede doktoru alttan bakmıyor zarar verebiliriz diyormuş. Yani demem o ki bazı durumlarda alttan bakmak bebege zarar verebilir. Tutunma evresinde ilişki yasak ve son aylarda yasak çünkü zararlı olabiliyor. Yazınıza yorum yapmak istedim çünkü ters yazan çok olmuş sizde çok sakin ve güzel anlatmışssınız. Bende deneyimlerimi yazmak istedim :)
Teşekür ederim canim 😊

SosyalAnne

2 Erkek 1 Kız
Test
rank
Sevgili anne adayları değerli anneler herkes fikrini yorumunu düşüncesini belirtebilir. Teşekkür edersiniz katılırsınız katılmazsınız ayrı konudur.
Bu süreçte anlayış sevgi dayanışma yardımlaşma ön planda olsun.

Sevgiyle...

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...