Sorum var Kizlar acil bakar misiniz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Azra melis Ebru tarafından oluşturulan Kizlar acil bakar misiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 762 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar acil bakar misiniz
Konbuyu başlatan Azra melis Ebru
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ^^ ÖzLem 💜 ^^

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Her yağmur yağdığında dışarda çadırda kalanlara dua ediyorum çok zor çocuklu olanlar var. Rabbim yardım etsin🤲
Bende bende inanki çok zor rabbim herkese yardım etsin çadırda çok zor alttan üstten hep yağmur geçiyor Allah yardım etsin inşallah ya Allah razı olsun canım benim ❤️

^^ ÖzLem 💜 ^^

rank
Sen nasılsın canım toparladın mı biraz oğlun nasıl oldu iyilesti mi
Oğlum çabuk toparladı masallah da bugün öksürüyor ateşi de çıkıyor rahatsız biraz ya bnde aynı düşünüp duruyorum sen nasılsın prenses nasıl

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Oğlum çabuk toparladı masallah da bugün öksürüyor ateşi de çıkıyor rahatsız biraz ya bnde aynı düşünüp duruyorum sen nasılsın prenses nasıl
Biz çok şükür iyiyiz canım benim. Maşallah paşaya🧿 öksürüğü için pekmezle karabiberi karıştırıp verebilirsin kesiyor. Ateşi kaça çıktı

^^ ÖzLem 💜 ^^

rank
Biz çok şükür iyiyiz canım benim. Maşallah paşaya🧿 öksürüğü için pekmezle karabiberi karıştırıp verebilirsin kesiyor. Ateşi kaça çıktı
Gece ateş ölçeri bulamadım şimdi 37.5 iyi ateşi de kendisi de biraz daha canım teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️ benim ki asla yemez ki ya şurubu bile zorla içer yemeklerde aynı şekilde herseyi yemiyor Allah iyilik versn cnm benim ❤️🤗

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Gece ateş ölçeri bulamadım şimdi 37.5 iyi ateşi de kendisi de biraz daha canım teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️ benim ki asla yemez ki ya şurubu bile zorla içer yemeklerde aynı şekilde herseyi yemiyor Allah iyilik versn cnm benim ❤️🤗
Çok yüksek değilmiş çocuklar arasında felaket salgın var hep okuldan parklardan bulaş oluyor malesef sevdiği şeylerin içine sarımsak filan karıştırıp vermeye çalış bakalım inşallah ilerlemez

^^ ÖzLem 💜 ^^

rank
Çok yüksek değilmiş çocuklar arasında felaket salgın var hep okuldan parklardan bulaş oluyor malesef sevdiği şeylerin içine sarımsak filan karıştırıp vermeye çalış bakalım inşallah ilerlemez
Teşekkür ederim canım benim ❤️ inşallah ya iyi gibi de kötü olmasın da tek valla ya canım benim Ogün yağmur da koştu dışarıya kaçtı suda fln oynadı yetişemedim dinlemedi ah inat oğlum vAlla

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Teşekkür ederim canım benim ❤️ inşallah ya iyi gibi de kötü olmasın da tek valla ya canım benim Ogün yağmur da koştu dışarıya kaçtı suda fln oynadı yetişemedim dinlemedi ah inat oğlum vAlla
O yüzden soğuk algınlığı olmuştur canım öksürüğü ilerlemesin de hasta ola ola bağışıklığı güçlenecek ciğerlerine inemesin işte

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar