kızlar acil bakın

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sümeyraaa🤍 tarafından oluşturulan kızlar acil bakın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,088 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı kızlar acil bakın
Konbuyu başlatan Sümeyraaa🤍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyraaa🤍

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Cnm benim bi çok bebekte 6 ay ile 2 yaş arası geçiyor geçici bi durum şikayetlerini doktoruna da ilet mama kullanıyorsan değiştirir anne sütü ile devam ediyorsan da bi kaç gün süt ürünü tüketme yumurta peynir et süt yoğurt bak bakalım düzelme olacak mı
Yok canım sadece anne sütü içiyor ama dediğim gibi her gün yumurta yiyorum peynir yiyorum et yiyorum yoğurt yedim pek çok süt ürünlerini tüketiyorum ki gündür fazlasıyla bence de ondandır ama kulağına da dokununca Çığlık atıyor kulağını da Ağrı olabilir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cnm benim bi çok bebekte 6 ay ile 2 yaş arası geçiyor geçici bi durum şikayetlerini doktoruna da ilet mama kullanıyorsan değiştirir anne sütü ile devam ediyorsan da bi kaç gün süt ürünü tüketme yumurta peynir et süt yoğurt bak bakalım düzelme olacak mı
bebeğim 5 haftalık bu arada

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Yok canım sadece anne sütü içiyor ama dediğim gibi her gün yumurta yiyorum peynir yiyorum et yiyorum yoğurt yedim pek çok süt ürünlerini tüketiyorum ki gündür fazlasıyla bence de ondandır ama kulağına da dokununca Çığlık atıyor kulağını da Ağrı olabilir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

bebeğim 5 haftalık bu arada
Ay daha minicikmiş bi doktora danış bence cnm bizimde başta yoktu sonradan çıktı alerji durumu kulaktan şüphe ediyorsan da doktora gidene kadar mutlaka başını kulaklarını kapalı tut Allahım şifa versin miniğine 🤗

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Ay daha minicikmiş bi doktora danış bence cnm bizimde başta yoktu sonradan çıktı alerji durumu kulaktan şüphe ediyorsan da doktora gidene kadar mutlaka başını kulaklarını kapalı tut Allahım şifa versin miniğine 🤗
çok teşekkür ederim canım kulaklarını sürekli kapatıyorum sürekli kafasında şapka var zaten ayrıyetten hırka giydiriyorum hırkasını şapkasını da örtüyorum

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Çok geçmiş olsun kuzum Rabbim şifa versin inşallah 🙏🏻

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.