Kızlar bakar mısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Zeyp0 tarafından oluşturulan Kızlar bakar mısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 238 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bakar mısınız
Konbuyu başlatan Zeyp0
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeyp0

Zeyp0

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
1 ay 8 günlük bebeğimin anlımda ve kafasında böyle kızarıklık var sizce neyden kaynaklı olabilir kendi doktoru gelene kadar acile falan götürmek istiyorum

Ekli dosyalar

• IMG_0054.jpeg
    IMG_0054.jpeg
    994.4 KB · Görüntüleme: 29
A

AEİA

Guest
1 ay 8 günlük bebeğimin anlımda ve kafasında böyle kızarıklık var sizce neyden kaynaklı olabilir kendi doktoru gelene kadar acile falan götürmek istiyorum
Valla benim bildiğim kadarıyla çocuklar kilo almaya başladıklarında böyle küçük sivilceler çıkar yüzünde ve vücudunda

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
alerji benim yediklerimden kaynaklı mı yani
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yani belirtiler ona benziyor ama tam emin de degilim
Benim kıza ilk avocado verdiğimde aynı böyle oldu ama göğsünde çıkmıştı bu aralar değişik bir şey yedin mi ya da şapka taktın mı oradan da belli olur belki doktora gidene kadar

Zeyp0

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Valla benim bildiğim kadarıyla çocuklar kilo almaya başladıklarında böyle küçük sivilceler çıkar yüzünde ve vücudunda
O yanaklarında var boyle beyaz onu doktor kendi soyledi de bu kırmızı ve kabarık ilk başta kızamı falan sandım

Benim kıza ilk avocado verdiğimde aynı böyle oldu ama göğsünde çıkmıştı bu aralar değişik bir şey yedin mi ya da şapka taktın mı oradan da belli olur belki doktora gidene kadar
Ek gıda yemiyor zaten de değişik birsey de yok ya yemdim ki zaten sürekli yediğim seyler aynı nerdeyse doğduğundan beri

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
O yanaklarında var boyle beyaz onu doktor kendi soyledi de bu kırmızı ve kabarık ilk başta kızamı falan sandım

Ek gıda yemiyor zaten de değişik birsey de yok ya yemdim ki zaten sürekli yediğim seyler aynı nerdeyse doğduğundan beri
Ek gıda için değil de ben mesela bir keresinde vitamin almıştım doktor vermişti sütten benim kıza da geçmişti çok rahatsız olmuştu belki sütten geçmiştir diye onu demiştim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Sıcaktan canım benim kızım 15 aylık aşırı sıcak olduğunda direk terleyen bölgeleri isilik oluyor . Sen 2 günde bir duş aldır korkuyorum aldıramam dersen de nemli bir bezle sil bebeğinin ağız silme mendili vardır onunla sile camım ,

Tüm sayfalar yüklendi.