Kızlar bakarmısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yeter Sevda tarafından oluşturulan Kızlar bakarmısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,756 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bakarmısınız
Konbuyu başlatan Yeter Sevda
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Anladım canım inşallah bizdede bir sorun olmaz benimki sezeryan olacak zaten de Ozamana kadar birşey olmasında
Bişey olmaz canım sen içini ferah tut ablamda sezeryan oldu çocuk sezeryan tarihinden birgün evvel gelmeye karar vermiş suyu geldi bi gün sonra zaten doğum olacaktı acil sezeryana girdiler bebek hemen gelmiyor yani suyun sancın gelsede öyle bi durum yaşarsan eğer direk gidersin doktorlar zaten hemen alıyor doğum başlasa bile sezeryan olabiliyor

Yeter Sevda

Kayıtlı Üye
rank
Bişey olmaz canım sen içini ferah tut ablamda sezeryan oldu çocuk sezeryan tarihinden birgün evvel gelmeye karar vermiş suyu geldi bi gün sonra zaten doğum olacaktı acil sezeryana girdiler bebek hemen gelmiyor yani suyun sancın gelsede öyle bi durum yaşarsan eğer direk gidersin doktorlar zaten hemen alıyor doğum başlasa bile sezeryan olabiliyor
Anladım canım çok sağol 😊
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum en son gittigimde bana da aynisini soyledi başı aşağıda dedi ama bu bi sorun degil keyfi öyle dedi🤗
Şimdi kaç haftalık oldun canım seninde rahminde baskı oliyormuydu bu haftalarda

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar