Sorum var Kızlar bakarmisiniz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Leyla Mi tarafından oluşturulan Kızlar bakarmisiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,419 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bakarmisiniz
Konbuyu başlatan Leyla Mi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayshe❣️

Leyla Mi

Kayıtlı Üye
rank
17+1 hamileyim iltihap var bende bunun için doktor fitil yazmış di kullandim geçmedi doktora bunu bildirdiyimde antibiotik tavsiye etmiyor çoğu hamilelikde zararli onun için fitil de geçici bir etki yaratdığı için hic bir şey yazmadi enfeksiyon için , sadəcə vitamin falan hamilelik icin, normal mi sizce? Hic böyle olmuşmuydu sizde de?

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
17+1 hamileyim iltihap var bende bunun için doktor fitil yazmış di kullandim geçmedi doktora bunu bildirdiyimde antibiotik tavsiye etmiyor çoğu hamilelikde zararli onun için fitil de geçici bir etki yaratdığı için hic bir şey yazmadi enfeksiyon için , sadəcə vitamin falan hamilelik icin, normal mi sizce? Hic böyle olmuşmuydu sizde de?
Gebekikte bende de enfeksiyon varken ilaç vermediler canım ama doğuma alacakları gün enfeksiyon aniden yükseldiği için 2 gün boyunca antibiyotik tedavisi gördüm sonra mecburi sezeryana alındım bence başka doktora da görün gebelerin de kullanacağı tarzda ilaçlar var canım

Leyla Mi

Kayıtlı Üye
rank
Canım başka doktora git istersen
Ücretli muayene oluyorum 2 sefer oduyemem başka doktora fiyatla her hastanede degişiyo önümüzdeki ay randevum var doktora bir şey yazmasını istiycem enfeksiyon icin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Gebekikte bende de enfeksiyon varken ilaç vermediler canım ama doğuma alacakları gün enfeksiyon aniden yükseldiği için 2 gün boyunca antibiyotik tedavisi gördüm sonra mecburi sezeryana alındım bence başka doktora da görün gebelerin de kullanacağı tarzda ilaçlar var canım
Ücretli muayene oluyorum onun için 2 sefer muayeneye ödəniş yapamam artik 1 ay sonra muayene olucam o zaman artik söylerim yazsın enfeksiyon için bir şeyler ama bir zararı yok dedi bebek için

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Geçmiş olsun canım şimdiden enfeksiyonun tedavi edilmesi lazım ileriki aylarda sana problem yaratmaması için gerekirse damardan gebelerin kullanabileceği antibiyotik veriyorlar sen başka doktora git özel de giriş yaptığında 10 gün açık kalıyor ücret ödemeden muayene olabilirsin ama başka doktora gidebilir misin ara sor ihmal etme. Bol su iç aynı zamanda

Leyla Mi

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canım şimdiden enfeksiyonun tedavi edilmesi lazım ileriki aylarda sana problem yaratmaması için gerekirse damardan gebelerin kullanabileceği antibiyotik veriyorlar sen başka doktora git özel de giriş yaptığında 10 gün açık kalıyor ücret ödemeden muayene olabilirsin ama başka doktora gidebilir misin ara sor ihmal etme. Bol su iç aynı zamanda

Teşekkürler canim, su içiyorum bol bol, ariycam doktorumu bakalım ne diycek zaten 2 gün öncə kontrolundeydim keşke doktor istemesede yazdırsaydim ilaç, bakalım inşallah her şey yolunda gider baya bir stress oldum bu olaydan dolayi ağlıyorum kendi kendime endişelenib doktorda bir zararı yok diyo o biri doktor var diyo (((

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Evet kuzum normal

Tüm sayfalar yüklendi.