Sorum var Kızlar bakarmisiniz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Leyla Mi tarafından oluşturulan Kızlar bakarmisiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,419 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bakarmisiniz
Konbuyu başlatan Leyla Mi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayshe❣️

Mia

Kayıtlı Üye
rank
Acaba benim doktorum eşimede yaza bilirmi bir ilaç, inşallah önümüzdəki bu 1 ayı gecirelim doktoruma soyliycem bakalım ne diycek)
Benim jinekolog bana ve eşime yazmisti canım, sadece bir içimlik oluyir zaten,
Acaba benim doktorum eşimede yaza bilirmi bir ilaç, inşallah önümüzdəki bu 1 ayı gecirelim doktoruma soyliycem bakalım ne diycek)
O zmana kadar eczaneden alabilirsen ph fizyolojik araştır al canim,her gün kullan duşta, belki faydası olur biraz, esinde de varsa mutlaka korunun,bazen erkekler bizim gibi olmadiklari icin kendilerinde yok sanıyorlar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım tedavisi olan bı durum ilaç kullanırsın onun haricinde taharet suyuna sirke damlat bitkisel şeyler de dene düzelir inşallah canını sıkma Allah'ın izniyle bebeğine de bişey olmaz
Aynen bebeğine bir zarar gelmez inşallah,o zaten amniyon sivi sayesinde de korunuyor,doktorun o yuzden demiştir zarari yok diye,

Leyla Mi

Kayıtlı Üye
rank
Benim jinekolog bana ve eşime yazmisti canım, sadece bir içimlik oluyir zaten,

O zmana kadar eczaneden alabilirsen ph fizyolojik araştır al canim,her gün kullan duşta, belki faydası olur biraz, esinde de varsa mutlaka korunun,bazen erkekler bizim gibi olmadiklari icin kendilerinde yok sanıyorlar

Aynen bebeğine bir zarar gelmez inşallah,o zaten amniyon sivi sayesinde de korunuyor,doktorun o yuzden demiştir zarari yok diye,
Aynen yaa , eşim diyor ki bende bir şey yok doktora da kontrole gitmiyor onun icin benim doktorun bir şeyler yazmasini istiycem, cok tesekkurler ederim tavsiyeleriniz icin)

Yok kuzum endişelenme
🙏🤍

Son düzenleme:
17+1 hamileyim iltihap var bende bunun için doktor fitil yazmış di kullandim geçmedi doktora bunu bildirdiyimde antibiotik tavsiye etmiyor çoğu hamilelikde zararli onun için fitil de geçici bir etki yaratdığı için hic bir şey yazmadi enfeksiyon için , sadəcə vitamin falan hamilelik icin, normal mi sizce? Hic böyle olmuşmuydu sizde de?
Canım başka doktora da görün doğum yapana kadar enfeksiyonun bitsin yoksa Allah korusun bebeğine geçebilir

Leyla Mi

Kayıtlı Üye
rank
Canım başka doktora da görün doğum yapana kadar enfeksiyonun bitsin yoksa Allah korusun bebeğine geçebilir
Her doktorun ayri bir fikri var doktor her biri farkli bir şey diyor degistirmek istemiyorum, doktor bir zarari yok diyor bende böyle bir çelişki icinde kaldim onumuzdeki ayda randevum var InşAllah o zaman kendim bana tedavi yazmasini istiycem

Önümuzdeki ayda randevum var InşAllah ona kadar bir şey olmaz kendi doktoruma bana tedavi yaZmasini istiycem yoksa endişe icinde kaliyorum(

Önümuzdeki ayda randevum var InşAllah ona kadar bir şey olmaz kendi doktoruma bana tedavi yaZmasini istiycem yoksa endişe icinde kaliyorum(

Her doktorun ayri bir fikri var doktor her biri farkli bir şey diyor degistirmek istemiyorum, doktor bir zarari yok diyor bende böyle bir çelişki icinde kaldim onumuzdeki ayda randevum var InşAllah o zaman kendim bana tedavi yazmasini istiycem

İnşallah bitanem rabbim sağlık versin inşallah

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
17+1 hamileyim iltihap var bende bunun için doktor fitil yazmış di kullandim geçmedi doktora bunu bildirdiyimde antibiotik tavsiye etmiyor çoğu hamilelikde zararli onun için fitil de geçici bir etki yaratdığı için hic bir şey yazmadi enfeksiyon için , sadəcə vitamin falan hamilelik icin, normal mi sizce? Hic böyle olmuşmuydu sizde de?
Bana verdi doktor antibiyotik enfeksiyon için 🙄 bol bol su iç ve bence başka doktora da bir görün 🤗

Leyla Mi

Kayıtlı Üye
rank
Bana verdi doktor antibiyotik enfeksiyon için 🙄 bol bol su iç ve bence başka doktora da bir görün 🤗
Yabanci oldugum icin ucretli muayene oluyorum ayda 2 defa ucretli olamam birde her doktor farkli şeyler soyluyor ama gelen kontrolumde doktoruma bana tedavi yazmasini istiycem ilac yaZmasada fitil yazsin bari bir şeyler yazsin, tavsiyeleriniz icin tesekkurler)

Tüm sayfalar yüklendi.