Sorum var Kızlar bakarmisiniz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Leyla Mi tarafından oluşturulan Kızlar bakarmisiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,419 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bakarmisiniz
Konbuyu başlatan Leyla Mi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayshe❣️

Mia

Kayıtlı Üye
rank
Ay inşallah bugün bütün günü stresliyim doktordanda her zaman böyle şuphelenmek de kötü şupheleniyosak o zaman doktora gitmiyelim değil mi, doktor da bir zararı yok dedi inşallah öyledir
Kuzum eczaneden ph fizyolojik vajina temizleme jeli(Şampuan) al,yani normal sabun yada Şampuan degil bu,hergun yıka faydasi olur ins,5 haftalik gebelikte mantar olmustum ilac kullandim bitti, ayni zamanda doktorum onu önerdi ve 38 hafta oldum daha şükür enfeksiyon olmadı..turkiye de neden verilmiyor bu jel anlamadim🤯

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kuzum eczaneden ph fizyolojik vajina temizleme jeli(Şampuan) al,yani normal sabun yada Şampuan degil bu,hergun yıka faydasi olur ins,5 haftalik gebelikte mantar olmustum ilac kullandim bitti, ayni zamanda doktorum onu önerdi ve 38 hafta oldum daha şükür enfeksiyon olmadı..turkiye de neden verilmiyor bu jel anlamadim🤯
Emziren anneler de kullanabiliyor mu ve doktor yazmadan alabilşyor muyuz canım. Bir de ismin ne kuzum ona göre hitap edeyim tabi söylemek istersen

Leyla Mi

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkürler, alırım mutlaka benim zaten hamiləlikden öncəde vardı antibiotik kullandim fitil geçmişdi sonra hamile oldugumu bildim ve enfeksiyon yine geri geldi doktorum da fitiller zatən geçici etki yaratiyo ilaç da münasib görmədi dedi bir zararı yok anladım valla inşallah geçer gelecek kontrolum de 1 ay sonra ama ilaç yazmasını istiycem

Mia

Kayıtlı Üye
rank
Emziren anneler de kullanabiliyor mu ve doktor yazmadan alabilşyor muyuz canım. Bir de ismin ne kuzum ona göre hitap edeyim tabi söylemek istersen
Ismin Rukiye🥰 ama mia demen yeterli,mia benim kedimdi 6 yıl evladım gibiydi o öldü hamile oldugumu ogrendim 🌸 evet hic bir zarari yok ben daha oncede kullandim,hala kullanıyorum, ph fizyolojik diye geçiyor zaten jinekolog onaylı, Türkiye de hangi markalar var bilmiyorum

Mia

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkürler, alırım mutlaka benim zaten hamiləlikden öncəde vardı antibiotik kullandim fitil geçmişdi sonra hamile oldugumu bildim ve enfeksiyon yine geri geldi doktorum da fitiller zatən geçici etki yaratiyo ilaç da münasib görmədi dedi bir zararı yok anladım valla inşallah geçer gelecek kontrolum de 1 ay sonra ama ilaç yazmasını istiycem
Eşin de kullanmalı, ikinizdede biterse enfeksiyon bir daha gelmez inşallah 🥰 ben bi kere içmelik bir antibiyotik kullanmıştım sanirim,fitil pek geçirmiyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bence satılır yani böyle şeylerde bence receteye gerek yok
Aynenn,kesinlikle reçete olsa bile bizim burda da eczaneden paralı alınıyor

Leyla Mi

Kayıtlı Üye
rank
Eşin de kullanmalı, ikinizdede biterse enfeksiyon bir daha gelmez inşallah 🥰 ben bi kere içmelik bir antibiyotik kullanmıştım sanirim,fitil pek geçirmiyor

Aynenn,kesinlikle reçete olsa bile bizim burda da eczaneden paralı alınıyor
Acaba benim doktorum eşimede yaza bilirmi bir ilaç, inşallah önümüzdəki bu 1 ayı gecirelim doktoruma soyliycem bakalım ne diycek)

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ismin Rukiye🥰 ama mia demen yeterli,mia benim kedimdi 6 yıl evladım gibiydi o öldü hamile oldugumu ogrendim 🌸 evet hic bir zarari yok ben daha oncede kullandim,hala kullanıyorum, ph fizyolojik diye geçiyor zaten jinekolog onaylı, Türkiye de hangi markalar var bilmiyorum
Tanıştığms memnun oldum Mia 😍😍.bu arada başın sağolsun canım insanın evladı gibi oluyor o minğk afacanlar 🥺🥺. Tamam ben bir araştırsyım inşallah vardır

Mia

Kayıtlı Üye
rank
Tanıştığms memnun oldum Mia 😍😍.bu arada başın sağolsun canım insanın evladı gibi oluyor o minğk afacanlar 🥺🥺. Tamam ben bir araştırsyım inşallah vardır
Bende memnun oldumm🥰 sagolsinn,tamam bi araştır bakalım inşallah faydasi olur💕

Acaba benim doktorum eşimede yaza bilirmi bir ilaç, inşallah önümüzdəki bu 1 ayı gecirelim doktoruma soyliycem bakalım ne diycek)
Benim jinekolog bana ve eşime yazmisti canım, sadece bir içimlik oluyir zaten,

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Teşekkürler canim, su içiyorum bol bol, ariycam doktorumu bakalım ne diycek zaten 2 gün öncə kontrolundeydim keşke doktor istemesede yazdırsaydim ilaç, bakalım inşallah her şey yolunda gider baya bir stress oldum bu olaydan dolayi ağlıyorum kendi kendime endişelenib doktorda bir zararı yok diyo o biri doktor var diyo (((
Canım tedavisi olan bı durum ilaç kullanırsın onun haricinde taharet suyuna sirke damlat bitkisel şeyler de dene düzelir inşallah canını sıkma Allah'ın izniyle bebeğine de bişey olmaz

Tüm sayfalar yüklendi.