Kızlar bakarmısnz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Beyza Fırat tarafından oluşturulan Kızlar bakarmısnz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,803 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bakarmısnz
Konbuyu başlatan Beyza Fırat
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çiçek20

Beyza Fırat

Kayıtlı Üye
rank
Rica ederim canım
🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Teşekkür ederim canım hassas yer olduğu için sormak istedim 😂
😂

😂

😂

Son düzenleme:

İklim

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar gebelikte vajinal muayene yaparken kendi doktorunuz mu yapıyor başka doktor mu benim doktorum bayan
Benim Dr bayanda ben bayan olsa bile huylanirim 😄🤭🤭 çok şükür suanlik ihtiyacım olmadida inşallah da doğuma kadar olmaz ilk kızımda alttan suni sancı veriyolardi hiç gözüm görmemişti ayy ne kötü günlerdi yarebbim 😂😂

Beyza Fırat

Kayıtlı Üye
rank
Benim Dr bayanda ben bayan olsa bile huylanirim 😄🤭🤭 çok şükür suanlik ihtiyacım olmadida inşallah da doğuma kadar olmaz ilk kızımda alttan suni sancı veriyolardi hiç gözüm görmemişti ayy ne kötü günlerdi yarebbim 😂😂
Bende huylanırım bayan olsa bile hiç yaptırmadım ama erkek olmasından çok öok iyidir bayan olması 😂😂

Melikee

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar gebelikte vajinal muayene yaparken kendi doktorunuz mu yapıyor başka doktor mu benim doktorum bayan
Gebelikte alttan muayene her zaman izin verilmemeliymis.eger ultrasyonda bakıldığında bebekte herhangi bir sorun varsa yani kalp atışı hareketsizlik veya küçük olduğu için gorunemem gibi o durumlarda alttan bakilmaliymis onun dışında alttan muayene biraz tehlike arz ediyor diyorlar bu bilgiyi de sunmak istedim yanlisim varsa duzeltin

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar