Kizlar bakin biii

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kubraemir34 tarafından oluşturulan Kizlar bakin biii başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,710 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar bakin biii
Konbuyu başlatan Kubraemir34
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Balığın annesi

Kubraemir34

Kayıtlı Üye
rank
Ben detaylı ultrason yaptırmak istemiyorum bu konuda çok kafam karışık lütfen bilgisi olan yada fikri olan yazar miii🤩🤩🤩 seviyorum siziiiii☺

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Ben detaylı ultrason yaptırmak istemiyorum bu konuda çok kafam karışık lütfen bilgisi olan yada fikri olan yazar miii🤩🤩🤩 seviyorum siziiiii☺
Bi zararı yok çok faydalı niye istemiyorsun ki bebeğin iç organlarına filan bakılıyor bi sorun var mi diye bende yaptırdım en azından bi sorun varsa anne karnında yada doğduktan sonra tedaviye başlanır yaptır bence

Bence testlerden daha önemli detaylı ultrason. Testlerin yanılma payı çok yüksek ayrıca herhangi bir olumsuzluk halinde tedavisi yok. Ama detaylı ultrason da herşey A dan Z ye incelendiği için bir sorun olmuş olsa bile erkenden önlem alınabiliyor.
Gebelik boyunca yapılan en önemli şey bence detaylı ultrason

Vvvv

Kayıtlı Üye
rank
Canim Almanyadayim burada ücretsiz ama Türkiye'de baya pahali sanirim. Durumun varsa yaptirmani oneririm. Aklina gelebilecek herseyi inceledi. Parmaklari kemikleri kordonlari agzi burnu bebgi besleyen damarlari bebegin tansiyonunu vs vs. Benim 1.5 saat sürdü

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kafanın karışmasına bir gerek yok canım hiç bir zararı olmaz ki aksine faydalı bişey bebeğinin bütün iç organları ve dış organlarına iyice bakılıyor hem cinsiyeti ni de daha net görürler ☺️🌹

Tüm sayfalar yüklendi.