Kizlar banada cinsiyet tahmini yaparmisniz en çokta hisleri kuvvetli arkadaşlardan bekliyorum😂😂

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Rüyam0644 tarafından oluşturulan Kizlar banada cinsiyet tahmini yaparmisniz en çokta hisleri kuvvetli arkadaşlardan bekliyorum😂😂 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,623 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kizlar banada cinsiyet tahmini yaparmisniz en çokta hisleri kuvvetli arkadaşlardan bekliyorum😂😂
Konbuyu başlatan Rüyam0644
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Rüyam0644

Kayıtlı Üye
rank
IMG_20220417_141452.jpg

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Banada erkek gibi geldi nedense. Daha çok minnak Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum 🙏🏻

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 28. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük patlıcan büyüklüğünde.
Bebeğin görüşü kuvvetlenir. dışarıdan gelen ışığı algılar ve gözlerini kırpar.
Eğer kan uyuşmazlığı varsa kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırmalısınız.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 36 cm ağırlıgı 1050 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Rüyam0644

Kayıtlı Üye
rank
Ama bu çok küçük annesi 😍😍 valla şuana kadat kime ne dediysem tuttu 😂😂 ama yinede yapayım benim Minnak oğlum gibi aynı 😍😍 Rabbim gönlünden geçeni sağ salim nasip etsin kuzum 🤲🏻
Ay inşAlalh dedigin gibi olur canim🤲 cok istiyorum bide oglum olsun dunya tatlisi bi kizim var sukurler olsun ama Allah im neyi nasip gorurse o olur tabiki hayirli ve saglikli olsunda

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ay inşAlalh dedigin gibi olur canim🤲 cok istiyorum bide oglum olsun dunya tatlisi bi kizim var sukurler olsun ama Allah im neyi nasip gorurse o olur tabiki hayirli ve saglikli olsunda
Sağlıklı olsun kuzum inslahh rabbim gönlünden geçeni nasip eder 2 meyveyi bir den tatmış olursun 🤲🏻❤️

Tüm sayfalar yüklendi.