Kızlar bez stogu yaptım ama

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mamı Sibel tarafından oluşturulan Kızlar bez stogu yaptım ama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,561 kez görüntülenmiş, 49 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bez stogu yaptım ama
Konbuyu başlatan Mamı Sibel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervegüll

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Bende farklı markalardan stok yaptım hepsi şuan aldığım fiyatın 2 katı nerdeyse. İlk oğlumda sorun olmamıştı aslında ona dayanarak aldım.. Her alt değiştirmede azıcık pişik kremi sür yani pişik olmadan az az sür bişey olmaz diye tahmin ediyorum. Bi arkadaş ıslak bırakma kurula demiş o da mantıklı.. 🙏
Aynen olmasa öyle yaparız
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynen canım.Zaten bez fiyatları aldı gitti başını.
Bacım kendime hasta bezi aldım 7 adet 40 TL verdim düşün 7 bez nedirki

...

Moderator
Mod
rank
Aynen olmasa öyle yaparız

Bende alcamda nekadar diye düşünüyordum canım.Çok pahalıymış.Nerden aldın.Birde bedenini nasıl anlıyorsun.Standartmı canım.

Melek.

Kayıtlı Üye
rank
Ama bez yorumlarını okuyarak stok yap bence. 5 sene önce kullandığım kadarıyla bimin bezi çok sert ve kalın. A101 molfix can bebe bunların pamukları toparlıyor. Her bezi denedim nerdeyse çoğunluk huggies kullandım sanırım. Son zamanlarda da migrosun minies var onu kullandım çok güzeldi ince bi yapısı var çocuk yürürken bacakları ayrılmıyordu.. Sızdırma dersen hepsi yapabiliyor prima bile sızdırmıştı.. 2.oğlum doğduğunda bakalım bezler ne durumda görücez 😄

Anneler canlarım nasılsınız size birşey soracam bebek bezi için canlar önlem sleepy natural bimin markası bez molfi× A101 hepsini aldım ama biri söyledi sen aldınn ama ya pişik yaparsa onları kullananamazsın kafam karıştı yardım edin kafam karıştı
Ben Prima premium care ve sleepy aldım
Prima'yı 1 numaralı bebek bezi tavsiyesi diye aldım
Sleepy'nin içeriği doğal bambu ve saf su diye sleepy ye daha çok güvendim inşaallah bebeğin cildine uyumlu olur. Yani biri olmazsa diğerini kullanırım diye düşündüm.
Pişik kremi olarakta Bepanthol ve sudo crem aldım
Hayırlısıyla günler geçsede kullanmaya başlasak artık😍

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Ama bez yorumlarını okuyarak stok yap bence. 5 sene önce kullandığım kadarıyla bimin bezi çok sert ve kalın. A101 molfix can bebe bunların pamukları toparlıyor. Her bezi denedim nerdeyse çoğunluk huggies kullandım sanırım. Son zamanlarda da migrosun minies var onu kullandım çok güzeldi ince bi yapısı var çocuk yürürken bacakları ayrılmıyordu.. Sızdırma dersen hepsi yapabiliyor prima bile sızdırmıştı.. 2.oğlum doğduğunda bakalım bezler ne durumda görücez 😄
Ben ilk oglumda 6 yıl önce hep molfi× alırdım şimdi herşey pahalı bacım indirimden aldım hepsini

...

Moderator
Mod
rank
Evet canım en iyi bezde sızdırıyor.Trendyoldan bezler pahalanmadan iki paket yenidoğan molfix almıştım.Bakalım hangi bezle devam ederim karasızım.😊

Melek.

Kayıtlı Üye
rank
Ben ilk oglumda 6 yıl önce hep molfi× alırdım şimdi herşey pahalı bacım indirimden aldım hepsini
Bende netten takip ediyorum koli ile alıyorum.. Maalesef uçmuşlar.. Prima 144 ad. 1 no. 144 ad. 2 no aldım koli toplam 290 TL ye.. Şimdi 530 TL olmuş fiyatı.. İyi ki alıp koymuşum. Uni baby yeni doğan ıslak mendil 18 paket 155 TL ye almıştım şuan 221 TL olmuş.. Bulabildiğimizi stok yapalım Vala sonra alamayız

Evet canım en iyi bezde sızdırıyor.Trendyoldan bezler pahalanmadan iki paket yenidoğan molfix almıştım.Bakalım hangi bezle devam ederim karasızım.😊
Çok iyi yapmışsın.. 🙏 Bende trendyoldan stok yapıyorum

Tüm sayfalar yüklendi.