Kızlar bi sorum var 🤷‍♀️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Arzu Asel tarafından oluşturulan Kızlar bi sorum var 🤷‍♀️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,855 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bi sorum var 🤷‍♀️
Konbuyu başlatan Arzu Asel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ~canan~

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkür ederim cnm şimdi özele gitsem işitme testi bilmem ne yine Bi dünya para isteyecekler

~canan~

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben yeni doğum yaptım kadın doğum özele gittim çocuk için devlete gitsem Bi sorun olurmu bakarlarmı bebeğime işitme testi faln
güzel sağlıklı ömrü olsun bebeğinizin 💕 yeni doğum yapmıştınız sizin yazdığınızı okuyunca cesaret gelmisti ama sonra gene korku bastı. Ilk sezeryanımda bebeğimin kalbi durduğu için kanamam vardı. Rahmimin alinma tehlikesi vardi apar topar aldilar beni korkutarak. O sezaryenden çıkmam sanıyordum. Hala unutamadım. Şimdi 33 haftalığız. Gittikçe korkuyorum. Doçente gidiyorum bu defa ama yine de aşırı korku var sezaryene karşı 😔 Siz nasılsınız bana bir şey söyler misiniz içim biraz rahat etse elimde olmayan korkular yüzünden 😓

Balığın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben yeni doğum yaptım kadın doğum özele gittim çocuk için devlete gitsem Bi sorun olurmu bakarlarmı bebeğime işitme testi faln
Bakarlar camim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

güzel sağlıklı ömrü olsun bebeğinizin 💕 yeni doğum yapmıştınız sizin yazdığınızı okuyunca cesaret gelmisti ama sonra gene korku bastı. Ilk sezeryanımda bebeğimin kalbi durduğu için kanamam vardı. Rahmimin alinma tehlikesi vardi apar topar aldilar beni korkutarak. O sezaryenden çıkmam sanıyordum. Hala unutamadım. Şimdi 33 haftalığız. Gittikçe korkuyorum. Doçente gidiyorum bu defa ama yine de aşırı korku var sezaryene karşı 😔 Siz nasılsınız bana bir şey söyler misiniz içim biraz rahat etse elimde olmayan korkular yüzünden 😓
Bende sezaryen doğum canım rahat ol kötü doğum hikayesi dinleme her doğum kendine özeldir benimde ilk sezaryen doğum di bebeğin kalp atışları yavaşlamış ti o olayları bilinç altında sil pozitif düşün 💕🙏💐

~canan~

Kayıtlı Üye
rank
Bakarlar camim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende sezaryen doğum canım rahat ol kötü doğum hikayesi dinleme her doğum kendine özeldir benimde ilk sezaryen doğum di bebeğin kalp atışları yavaşlamış ti o olayları bilinç altında sil pozitif düşün 💕🙏💐
Kötü doğum hikayesi etrafımda yok canım dinleme firsatim olmadi o yüzden. Ama benimki maalesef o düşüncesiz doktor hemşireler yüzünden çok kötüydü. Rabbim kimseye yaşatmasın öyle doğumlar. Ben de inşallah bu defa planlı sağlıkla girer bebeğimi alırım kucağıma 🤲 inanın bazen içimdeki o acı hamile olduğuma sevinmeme engel oluyor Allah kimseye yaşatmasın dediğim gibi. Teşekkür ederim 💖

Tüm sayfalar yüklendi.