Kızlar bilgisi olan varsa yardım lütfen

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mervee tarafından oluşturulan Kızlar bilgisi olan varsa yardım lütfen başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 800 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bilgisi olan varsa yardım lütfen
Konbuyu başlatan Mervee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervee

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Tam göbek deliğimin yan tarafın da yağ bezesi çıktı biraz acısı var, normal de kara merhem kapatıp patlamasını sağlardım ama şuan zararı olur diye yapamıyorum, doğal yoldan nasıl patlamasını sağlarım

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Tam göbek deliğimin yan tarafın da yağ bezesi çıktı biraz acısı var, normal de kara merhem kapatıp patlamasını sağlardım ama şuan zararı olur diye yapamıyorum, doğal yoldan nasıl patlamasını sağlarım
Yağ bezesi merhemle patlamazki lezyon denir ona beze patlamaz sizinkisi apse falan olablrmi? Ymşk sıcak falan tutarsanz patlar genelde.

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Yağ bezesi merhemle patlamazki lezyon denir ona beze patlamaz sizinkisi apse falan olablrmi? Ymşk sıcak falan tutarsanz patlar genelde.
Başka adını bilmiyorum biz yağ bezesi diyoruz, genel de yağlı yiyince vücut üretiyor, önceden de çıkıyordu siyah bi krem var sargı beziyle onu kapatınca 2-3 güne patlıyordu. Ama sayeniz de lezyonu da duydum sağolun inşallah patlar 🤗

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Başka adını bilmiyorum biz yağ bezesi diyoruz, genel de yağlı yiyince vücut üretiyor, önceden de çıkıyordu siyah bi krem var sargı beziyle onu kapatınca 2-3 güne patlıyordu. Ama sayeniz de lezyonu da duydum sağolun inşallah patlar 🤗
Canım kara merhemi biliyorum ama gebelik durumunda kullanılır mı fikrim yok arastirmak lazım. Sürekli oluşan bişey anladığım kadarıyla bı hekim görüşü al istersen. Geçmiş olsun

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Geçmiş olsun canım maalesef gebelikte çoğu şey kullanılmıyor. Doktora gitmeni öneririm

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Canım eğer hamile isen hormon değişiklikten de olabiliyor

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Canım kara merhemi biliyorum ama gebelik durumunda kullanılır mı fikrim yok arastirmak lazım. Sürekli oluşan bişey anladığım kadarıyla bı hekim görüşü al istersen. Geçmiş olsun
Yok kullanamadığım için zaten acaba başka çözüm var mı diye sorayım dedim 🤗 evet genel de oluyor teşekkür ederim 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım eğer hamile isen hormon değişiklikten de olabiliyor
Hamileyim, inşallah yok olur biran önce bakalım

Tüm sayfalar yüklendi.