Kızlar kusura bakmayın sizi amacım sizi sıkmak deyil ben evlendiğimden beri hiç arkaşım olmadı niye diye soracaksınız eşim numaramı kimseye vermemi istemiyor aileme dahi sadece annem babam abim yengem ve ablamın numarası tek var başka kimsenin yok içimi onlara dökemem bana acımalarını istemiyorum şimdi şöyle benim eşim beni defalarca aldatı bende defalarca yakaladım yakaladığım zamansa hep diyor sanki biriyle yaraktamı bastın ama onuda yaptı defalarca benle evliyken birileriyle ilişkiye girmiş kanıtım yok ama kendiside ağzıyala söyledi yaptım diye şimdide yapıyor ama inkar ediyor benim bu gebeliğim hep onun ve ailesinin yüzünden riskli geçti şuan evde deyil inşaata çalışıyor bir ay iki ay üç ay kalıyor sonra eve geliyor mesleği bu bende bilmiyorum ona hiç güvenmiyorum bir defa üç sene süren bir ilişkisi oldu ve ben olmasaydım çok kötü yolara sapacaktı o kız yüzünden defalarca dövdü sövdü en sonunda onlar pes eti tm dedim bir daha yapmaz dedim ama ondan sonra yine bir başasıyla yakaladım nasıl olcak bilmiyorum ama bedua etmeyin kızlar ne olursa olsun çocuklarımın babası bende sanırım bu duruma alıştım