Kizlar biraz ozel ama....

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde D❤H❤L tarafından oluşturulan Kizlar biraz ozel ama.... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,178 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar biraz ozel ama....
Konbuyu başlatan D❤H❤L
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Özlem tam

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar ozel biršey soracam sakin kizmayin bana genelde sevmem boyle ozel konulari anlatmayi ama icime dert oldu ben dogum yapali 4ay oldu esim korunmak amaçli yaklaşmiyor bana 3 ayin sonunda sadece 1 kere oldu bunun altinda baska sebepler aramalimiyim yoksa esimin guzel dusuncesi mi bilemedim
Hayatım sakın kafanı karıştırma belki dikişlerin vardır diye düşünüyordur bence bu konuyu onunla konuş

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Kizlar ozel biršey soracam sakin kizmayin bana genelde sevmem boyle ozel konulari anlatmayi ama icime dert oldu ben dogum yapali 4ay oldu esim korunmak amaçli yaklaşmiyor bana 3 ayin sonunda sadece 1 kere oldu bunun altinda baska sebepler aramalimiyim yoksa esimin guzel dusuncesi mi bilemedim
Yanlış düşünme kuzum belki seni düşündüğü için böyle davranıyor dur. Yeni doğum yapıp hemen hamile kalan birçok kişi var belki eşin o düşünceyle istemiyordur. önce konuş neden böyle yaptığını sor sonra ilk adımı sen at. ( Burda herkesin özgürce soru sormaya hakkı var kuzum istediğini sorup öğrenebilir sin 😉)

D❤H❤L

Kayıtlı Üye
rank
Yanlış düşünme kuzum belki seni düşündüğü için böyle davranıyor dur. Yeni doğum yapıp hemen hamile kalan birçok kişi var belki eşin o düşünceyle istemiyordur. önce konuş neden böyle yaptığını sor sonra ilk adımı sen at. ( Burda herkesin özgürce soru sormaya hakkı var kuzum istediğini sorup öğrenebilir sin 😉)
Icini rahatlattiniz hepiniz sağolun ben hep beni istemediğini duşunmekten mahvoldum

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Biz 40 çıkana kadar başımın etini yedi eşim ama senin kocan sen davranışlarından daha iyi anlarsın

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Neden yaklaşmıyor korunmak için yöntemler var sonuçta

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canim belki hani dikislerin aciodur daha die belki ondan senin icin girmiodur iliskiye hep onun ysklasmasini bklene sende yaklas canim😊

Tüm sayfalar yüklendi.