Sorum var Kızlar bu bakar mısınız 🤔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 🔥ATEŞİM🔥 tarafından oluşturulan Kızlar bu bakar mısınız 🤔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,800 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bu bakar mısınız 🤔
Konbuyu başlatan 🔥ATEŞİM🔥
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 🔥ATEŞİM🔥

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Ben 37. Haftada doğum yaptım kuzum ama sanmıyprum benim zaten 27. Haftadan sonra erken doğum riskim vardı ama bir sorun teşkil etmedi kuzum . Yok ne kusuru canım estağfurullah aklına takılanı tabiki sor elimizden geldiğince cevap veriririz
Ben şuan 33 haftalığım cnm risk yok dedi doktorum ama ben aniden bir durum olacakmış gibi korkuyorym çok akıntım var yeşil elim ayağım çok şişti karnım aşağı indi midem le arasında 3 parmağa yakın olmuştur kasılmalar im da basladi iki gündür o yüzden korkum baya var kuzum bir de panik oluştu gebelikten sonra cnm bir sorun da kendi doktoruma denk gelemiyorum şimdi de tatile gitmis sürekli farklı doktor farklı ilaç başlaması oluyor kuzum artk çok tedirgin olmaya başladım baya da hastane de de yattım risklerden kuzum ama şuan yok bir sorun dedi doktor 🤔🤔

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Doğum ne zaman oldu Kuzum

Doğum ne zaman oldu Kuzum
41+5😂 gelmek isdemiyordu kizim sonra açlis olmasi icin hab verdiler 4 sm aclis oldu sonra suni sanci ikininca normal dogum įçin uygun olmadikmi anladilar 4 dikis duşdu özleri kesdi bebeyin kafasi ciksin diye dogium kanalim küçik oldugi icin cikmadi bebek acil sezeryan yapdilar Allah sana kolay dogum.versin benimki gibi agri acili degil

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Mrb annişler nasılsınız size bir sorum olacak kaç haftalikken karnınız aşağı ya doğru inmişti bide yalancı sancılar ne zaman başlıyor bilgi verir msniz iyi bayramlar bu arada canlarım❣️
Bende 36hafda da inmişdi karnım yalancı sancı bende ilk gebeliyimde cok olmuyordu 35. 36 hafdalarda bir iki defa oldu 38de doğum yapdım

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
30 haftalıktan sonra kullandin mi kuzum fitili kendi doktorum dgl Di ya cnm o yüzden korktum bide doktor da kararsiz konuştu biraz ama çarşamba geri kendi doktoruma gideceğim artk o zamana kadar da Bi şekilde idare edeceğim cnm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

😍😍❣️😍😍

Doğum yaptın mı peki cnm durumlar ne bahseder msn biraz riski hemen anlayıp müdahale etti mi doktorlar kuzum

Anladim kuzum bu durum erken doğum yaptırıyor mu acaba bu şekilde kaç hafta daha durulur kuzum kusura bakma çok stresliyim bu konuda cnm ya
27-28. Haftalarda fitil kullandım ardından geçti geçen hafta gittiğimde hem kanda hemde idrarda yine yükselmiş 2 tane antibiyotik verdiydi şuan onları kullanıyorum

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 32. Haftasındasınız.
Bebeğin ayak ve al tırnakları ve gerçek saçları oluşur. cildi pürüzsüz hale gelir. Bu haftadan sonra kalan 7 haftada şimdiye kadar aldığı kilo kadar ağırlığı artacak.
uterus artık diyafram ve mideye baskı yaptığı için nefes darlığı ve mide yanması şikayetleri artar. sırt ağrılarında artış olur. gece yatarken yastığınızı yükseltmeniz gerekir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 41 cm ağırlıgı 1780 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ben şuan 33 haftalığım cnm risk yok dedi doktorum ama ben aniden bir durum olacakmış gibi korkuyorym çok akıntım var yeşil elim ayağım çok şişti karnım aşağı indi midem le arasında 3 parmağa yakın olmuştur kasılmalar im da basladi iki gündür o yüzden korkum baya var kuzum bir de panik oluştu gebelikten sonra cnm bir sorun da kendi doktoruma denk gelemiyorum şimdi de tatile gitmis sürekli farklı doktor farklı ilaç başlaması oluyor kuzum artk çok tedirgin olmaya başladım baya da hastane de de yattım risklerden kuzum ama şuan yok bir sorun dedi doktor 🤔🤔
Korkma kuzum ve sakın böyle olacak diye kendini şartlama o senin psikolojimi bozar bak bana doktorlar 34 e kadar bekler demişti oğlum için o kadar tedirgin şekilde geldim ki 34 r kadar doğdu doğacak her kanama da bir de düşün 27 den sonra ben de kanama olmadığı hastanede olmadığım bir gece olmadı ama gelmedi o kadar pişman oldum ki kendimi öyle strese soktuğum iin 34 den sonra başladım yürümeye geleceği yok diye 37. Haftada suyum gelid ara ara sonra doğuma alındım oda 37+6 düşün 38 diceksin 😂😂. Senin akıntım yeşil ise enfeksiyon var onun için ilaç verdi mi doktorun canım. Biliyorum insan doktor değiştirince de bir değişik olıyor sanki yeni doktoru hiç bir şey bilmiyormuş gibi gebelik de doktor çok önelşi hele de insan o dönemde birime güvenmek istiypr sen doktorlarına güven bir şey yok diyorsa yoktur şuan sadece kendine ve bebeğine zarar veriyorsun stres yaparak canım . rabbim sağ salim vaktinde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 dualarımdasın ama kendini nolur strese sokma♥️

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
41+5😂 gelmek isdemiyordu kizim sonra açlis olmasi icin hab verdiler 4 sm aclis oldu sonra suni sanci ikininca normal dogum įçin uygun olmadikmi anladilar 4 dikis duşdu özleri kesdi bebeyin kafasi ciksin diye dogium kanalim küçik oldugi icin cikmadi bebek acil sezeryan yapdilar Allah sana kolay dogum.versin benimki gibi agri acili degil
Sagl kuzum inş Amin😍

27-28. Haftalarda fitil kullandım ardından geçti geçen hafta gittiğimde hem kanda hemde idrarda yine yükselmiş 2 tane antibiyotik verdiydi şuan onları kullanıyorum
Gecmiş olsun kuzum

Korkma kuzum ve sakın böyle olacak diye kendini şartlama o senin psikolojimi bozar bak bana doktorlar 34 e kadar bekler demişti oğlum için o kadar tedirgin şekilde geldim ki 34 r kadar doğdu doğacak her kanama da bir de düşün 27 den sonra ben de kanama olmadığı hastanede olmadığım bir gece olmadı ama gelmedi o kadar pişman oldum ki kendimi öyle strese soktuğum iin 34 den sonra başladım yürümeye geleceği yok diye 37. Haftada suyum gelid ara ara sonra doğuma alındım oda 37+6 düşün 38 diceksin 😂😂. Senin akıntım yeşil ise enfeksiyon var onun için ilaç verdi mi doktorun canım. Biliyorum insan doktor değiştirince de bir değişik olıyor sanki yeni doktoru hiç bir şey bilmiyormuş gibi gebelik de doktor çok önelşi hele de insan o dönemde birime güvenmek istiypr sen doktorlarına güven bir şey yok diyorsa yoktur şuan sadece kendine ve bebeğine zarar veriyorsun stres yaparak canım . rabbim sağ salim vaktinde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 dualarımdasın ama kendini nolur strese sokma♥️
Sagl kuzum çok güzel sözler yazmışsın haklısın kendimi de bebeği de strese sokmaktan başka birsey yapmıyorum daha sakın olmam lazım korkularımı yenmem lazım yoksa bu şekilde çok psikoljim Bozulacak bide fitil verdi doktor ben ona güvenip kullanmadım haftam baya var diye kuzum

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar