Sorum var Kızlar bu bakar mısınız 🤔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 🔥ATEŞİM🔥 tarafından oluşturulan Kızlar bu bakar mısınız 🤔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,800 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bu bakar mısınız 🤔
Konbuyu başlatan 🔥ATEŞİM🔥
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 🔥ATEŞİM🔥

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Sagl kuzum inş Amin😍
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Gecmiş olsun kuzum

Sagl kuzum çok güzel sözler yazmışsın haklısın kendimi de bebeği de strese sokmaktan başka birsey yapmıyorum daha sakın olmam lazım korkularımı yenmem lazım yoksa bu şekilde çok psikoljim Bozulacak bide fitil verdi doktor ben ona güvenip kullanmadım haftam baya var diye kuzum
Yani aslında her doktor bir değil benim doktorum fitil açılmayı zorlaştırıyor diye 27. Haftadan sonra bir kere bile yazmadı ama açılma 3 te kalmıştı olamayınca olmuyor sen ilacı kullan canım enfeksiyon kadar kötü bir şey yok bak ben şuan Kayra için neden uğraşıyorum hastende doğum sırasın benden o lanet enfeksiyonu kaptığı için sende yaşama cidden acıyı tek sen değil o minik beden de çekiyor hatta en çok o minik beden ilacını düzenli kullan kuzum o kadar pişmanım ki bana ilaç verilmedğine 🥺🥺

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Korkma kuzum ve sakın böyle olacak diye kendini şartlama o senin psikolojimi bozar bak bana doktorlar 34 e kadar bekler demişti oğlum için o kadar tedirgin şekilde geldim ki 34 r kadar doğdu doğacak her kanama da bir de düşün 27 den sonra ben de kanama olmadığı hastanede olmadığım bir gece olmadı ama gelmedi o kadar pişman oldum ki kendimi öyle strese soktuğum iin 34 den sonra başladım yürümeye geleceği yok diye 37. Haftada suyum gelid ara ara sonra doğuma alındım oda 37+6 düşün 38 diceksin 😂😂. Senin akıntım yeşil ise enfeksiyon var onun için ilaç verdi mi doktorun canım. Biliyorum insan doktor değiştirince de bir değişik olıyor sanki yeni doktoru hiç bir şey bilmiyormuş gibi gebelik de doktor çok önelşi hele de insan o dönemde birime güvenmek istiypr sen doktorlarına güven bir şey yok diyorsa yoktur şuan sadece kendine ve bebeğine zarar veriyorsun stres yaparak canım . rabbim sağ salim vaktinde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 dualarımdasın ama kendini nolur strese sokma♥️
Sagl kuzum çok güzel sözler yazmışsın haklısın kendimi de bebeği de strese sokmaktan başka birsey yapmıyorum daha sakın olmam lazım korkularımı yenmem lazım yoksa bu şekilde çok psikoljim Bozulacak bide fitil verdi doktor ben ona güvenip kullanmadım haftam baya var diye kuzum

30. Haftadan sonra başladı , doğum yapmadan 2 hafta önce falan aşağıya inmişti canım
Kaç haftalık doğum yaptın kuzum

Yani aslında her doktor bir değil benim doktorum fitil açılmayı zorlaştırıyor diye 27. Haftadan sonra bir kere bile yazmadı ama açılma 3 te kalmıştı olamayınca olmuyor sen ilacı kullan canım enfeksiyon kadar kötü bir şey yok bak ben şuan Kayra için neden uğraşıyorum hastende doğum sırasın benden o lanet enfeksiyonu kaptığı için sende yaşama cidden acıyı tek sen değil o minik beden de çekiyor hatta en çok o minik beden ilacını düzenli kullan kuzum o kadar pişmanım ki bana ilaç verilmedğine 🥺🥺
Anladim kuzum çok sagl cnm

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

Kaç haftalık doğum yaptın kuzum

Anladim kuzum çok sagl cnm
Rica ederim kuzum sağ salim kucağına al miniği inşallah 🤲🏻♥️

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar