Kızlar bugün urfaya gidecektim ama gidemedim 😔😔😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sybm tarafından oluşturulan Kızlar bugün urfaya gidecektim ama gidemedim 😔😔😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,344 kez görüntülenmiş, 42 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bugün urfaya gidecektim ama gidemedim 😔😔😔
Konbuyu başlatan Sybm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Helin in annesi
Annişler bugün gidecektim urfaya gizlice bırakacaktı bu şerefsizi ama asker kardeşim asker sınavına girecek ankaraya gelecek buraları bilmez şerefsiz kocam götürecek sınava dedem küsecem kardesim asker kızar gelir bunu vurur ne yapacam hiç bir şekilde konuşmuyorum yemek dahi yapmıyorum ona
Kafana çok takma canım benim rabbim düzeltir inşallah ❤️

Sybm

Guest
rank
Aay gerçekten yaa çok haklısın
Hayatım herkes bakıyor bak benim kocam bakmaz diyen bile sosyal medya herkesin elinde telefon herkes bakıyor sadece senin eşin degilki lütfen düzenini bozma seni çok iyi anlıyorum bak istersen yazın belediyenin psikologla görüş durumu anlat ama sakın gitme gitmek çözüm değil benim eşim askerdey di ben 6aylik bebeğimle baba evine gittim eşimin ailesinib yanına gitmedim ama inan baba evinde bile bebekle öyle zordu ki Allah eşimden razı olsun kira parası aldığım halde kendimi sığıntı gibi hissettim baba evinde oğlum 1.5 yaşına geldi çizgi film izlemek istiyordu babam haberleri açıyordu anliyordum bizden rahatsız oluyordu yapma bak ben kira parası aldığım halde ve o parayla her hafta market pazar ben yapıyordum ona bile of pof diyordu babamlar sakın gitme kendi evinde çocuk ortalığı dagitsada benim evim dersin baba evine gitsen gözünün içine bakarlar çocuğuna sahip ol diye vallahi pişman olursun kardeşim sakin gitme
Haklısın cnm iyi düşündüm şimdi çok haklısın gitmiyorum hiç bşryre
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

A
👏🏻Bencede kız sibel çok kafanı bozuyorsa at gitsin dışarı
Aynen niye takıyorum ki benim 2 evladım var 7 yılık evliyim kime gidecem 40 günlük kızım 6 yaşında oglum var

A
👏🏻Bencede kız sibel çok kafanı bozuyorsa at gitsin dışarı
Aynen niye takıyorum ki benim 2 evladım var 7 yılık evliyim kime gidecem 40 günlük kızım 6 yaşında oglum var

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Haklısın cnm iyi düşündüm şimdi çok haklısın gitmiyorum hiç bşryre

A

A

Çok sevindim canım İnan yazdıklarım biraz faydalı olduysa sana İnan çok mutlu oldum ❤️🙏

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Aynen cnm dediklerini düşününce hak verdim kine gidecem herkes kendine zor bakıyor bide gitsem kaynanam der iyi gitsin o zevki ona tattırmamçok sagolun canlrim iyiki varsınız
Sende hayatım iyiki varsın kimseye anlatamadıkları ni yaz hepimiz kadınız bir birimizin halini anlıyoruz hayatım öpüyorum seni Allah a emanet ol canım 🙏

Annişler bugün gidecektim urfaya gizlice bırakacaktı bu şerefsizi ama asker kardeşim asker sınavına girecek ankaraya gelecek buraları bilmez şerefsiz kocam götürecek sınava dedem küsecem kardesim asker kızar gelir bunu vurur ne yapacam hiç bir şekilde konuşmuyorum yemek dahi yapmıyorum ona
Canım bu soğukta nasıl gideceksin çocuklar yollarda rezil kepaze olurlar gitme kuzum düzenini hiç bozma gidecek biri varsa o sen değilsin kocan gitsin evden .kardeşine de belli etmemeye calis canım sınavı da varmış bak aklı sende olur sınava adapte olamaz

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Hayatım herkes bakıyor bak benim kocam bakmaz diyen bile sosyal medya herkesin elinde telefon herkes bakıyor sadece senin eşin degilki lütfen düzenini bozma seni çok iyi anlıyorum bak istersen yazın belediyenin psikologla görüş durumu anlat ama sakın gitme gitmek çözüm değil benim eşim askerdey di ben 6aylik bebeğimle baba evine gittim eşimin ailesinib yanına gitmedim ama inan baba evinde bile bebekle öyle zordu ki Allah eşimden razı olsun kira parası aldığım halde kendimi sığıntı gibi hissettim baba evinde oğlum 1.5 yaşına geldi çizgi film izlemek istiyordu babam haberleri açıyordu anliyordum bizden rahatsız oluyordu yapma bak ben kira parası aldığım halde ve o parayla her hafta market pazar ben yapıyordum ona bile of pof diyordu babamlar sakın gitme kendi evinde çocuk ortalığı dagitsada benim evim dersin baba evine gitsen gözünün içine bakarlar çocuğuna sahip ol diye vallahi pişman olursun kardeşim sakin gitme
Çok haklısın canım benimkide bakıyordu ama bıraktı çok şükür.şu telefonların gözü kör olsun.

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Sana katılıyorum çok güzel konuşuyorsun arkadasim

Tüm sayfalar yüklendi.