Kizlar çok acil bakarmisiniz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Fatma034 tarafından oluşturulan Kizlar çok acil bakarmisiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,297 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Kizlar çok acil bakarmisiniz
Konbuyu başlatan Fatma034
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aselaras

Fatma034

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar ben 8 9 aydır cock istiyorm ama olmuyi doktor altaan muayane edip bakmıştı sknti yok demişti bu ay yine adet oldum daha bugün oldm doktora gitmeye karar verdim adetlimi gitmem gerek

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar ben 8 9 aydır cock istiyorm ama olmuyi doktor altaan muayane edip bakmıştı sknti yok demişti bu ay yine adet oldum daha bugün oldm doktora gitmeye karar verdim adetlimi gitmem gerek
Canim bence adetin bitsin git

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Ben klomen diye bir ilaç sayesinde gebe kaldım herkes kullan dedi ben fazla umursamadım sonra internetten araştırdım baya iyi bir ilaç mis ve ilk aydan hamile kaldım eşimle beraber kullandık ikimizde Sabah günde bir kez baya ise yarıyor doktora söylemeden kullandık ama işe yaradı önce biraz tedirgindik ama ikinci gebeligimdede kullandım ilk aydan kullanır kullanmaz hamile kaldım sende deneyebilirsin CNm mavi kutu eczanede satılıyor reçetesiz aldım

Asra

Kayıtlı Üye
rank
Bnce eşinde gitsin bn iki sene gittim geldim sonra eşim gitti sıkıntı onda çıktı ama inşallah birdeyinkz yokdr ve lütfen düşünme inan stres yapmayınca dusunmeyince oluyr vücut çok değişik

Tüm sayfalar yüklendi.