❗❗Kızlar çok acil ❗❗

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan ❗❗Kızlar çok acil ❗❗ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,719 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı ❗❗Kızlar çok acil ❗❗
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Şüküfe

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Göğsümde mastit oldu şuan hala ağrıyor ablam ondan olmuştur dedi zaten şimdi o göğsümü emmeyi reddediyor 😟
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sabah acile gitmekte istemiyorum aslında randevu aldım çocuk doktoruna götüreceğim inşallah
Tamam canım sen sıcak su ile yika saat yönünde masaj yap sıcak suyun altında ve olabildiğince o göğüsunu tutturmahi çalış

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Tamam canım sen sıcak su ile yika saat yönünde masaj yap sıcak suyun altında ve olabildiğince o göğüsunu tutturmahi çalış
Şimdi diğer göğsümü emerek uyudu 😟 sıcak suyla duş alırım hemen uyanmadan. Vücudumun her yeri ağrıyor baya kemiklerim ağrıyor sanki acaba bu mastit yüzünden mi ağrıyor kollarım falan

Teşekkür ederim canım götürmedim ablam dediki mastit olduysan bebek onu kusmuştur benimde başıma çok geldi dedi ama yine olursa sabah direkt gidecem 🤗
Çok şükür 🙏
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Şimdi diğer göğsümü emerek uyudu 😟 sıcak suyla duş alırım hemen uyanmadan. Vücudumun her yeri ağrıyor baya kemiklerim ağrıyor sanki acaba bu mastit yüzünden mi ağrıyor kollarım falan
Evet canım onun ağrısı çok kötü

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğim üç aylık az evvel emdikten sonra kustu ve kusmuğunda kana benzer kahverengimsi mi desem öyle birşeyler vardı hatta beyaz bir ağız beziyle sildim üstüme kustu önündeki önlüğe kustu kahverengimsi gibi kana da benzettim neden olur ne bu başına gelen var mı ne yapsam acile mi gitsem 😟😟
Cnm geçmiş olsun bence bekle tekrarlarsa hastaneye götür korkma balım önemli bir şey yoktur belki soğuk almıştır

Badegül

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğim üç aylık az evvel emdikten sonra kustu ve kusmuğunda kana benzer kahverengimsi mi desem öyle birşeyler vardı hatta beyaz bir ağız beziyle sildim üstüme kustu önündeki önlüğe kustu kahverengimsi gibi kana da benzettim neden olur ne bu başına gelen var mı ne yapsam acile mi gitsem 😟😟
Kan damlası kullanıyor musun

Şüküfe

Kayıtlı Üye
rank
İnşallh bir sıkıntı yoktur mideden filan gelmiştir

Tüm sayfalar yüklendi.