Ç
Çok kötüyüm
Guest
5 yıllık bir ilişkim vardı birbirimizi çok sevdik ve ben hamile olduğumu öğrendim 4 haftalık gebeliğim vardı erkek arkadaşima söyledim sevinçten havalara uçtu aldiralim dedim müsade etmedi şuan 15 haftalık gebeyim ve erkek arkadaşım beni nikah için hep oyaladı ve bu akşam ondan bı kaç birşeyler istedim onları bırakacaktı bana ben onu beklerken numarasını değiştirmiş sosyal medyadan bizim resimleri kaldırmış ve biyografisine yanlız yazmış beni sosyal medyada heryerden engelledi ortada hiç bir şey yokken beni terk etti hiç birşey soylemeden gitti çok çaresiz hissediyorum kendimi ben napicam 

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
5 yıllık bir ilişkim vardı birbirimizi çok sevdik ve ben hamile olduğumu öğrendim 4 haftalık gebeliğim vardı erkek arkadaşima söyledim sevinçten havalara uçtu aldiralim dedim müsade etmedi şuan 15 haftalık gebeyim ve erkek arkadaşım beni nikah için hep oyaladı ve bu akşam ondan bı kaç birşeyler istedim onları bırakacaktı bana ben onu beklerken numarasını değiştirmiş sosyal medyadan bizim resimleri kaldırmış ve biyografisine yanlız yazmış beni sosyal medyada heryerden engelledi ortada hiç bir şey yokken beni terk etti hiç birşey soylemeden gitti çok çaresiz hissediyorum kendimi ben napicam![]()