Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bebeğin organları tamamen gelişti. artık dışarı hayata hazırız. Bundan sonraki
en büyük sıkıntımız beklemek. bütün anne adayları hemen doğum yapacağını düşünür. Ayak bileklerindeki şişlikler iyice artar. preeklampsiye tekrar dikkat. Bebeğinizin boyu yaklaşık 48 cm ağırlıgı 2950 gr
Canım öncelik sağlığın bence pazartesi günü en azından sağlık ocağına görün bana aile hekimim hep sorardı varis var mı diye boşver iş bekler ben bebeğimi hiçe sayıp halı silkelerdim ne oldu aklı hep yapmadiklarimda kör olasıca
Canım öncelik sağlığın bence pazartesi günü en azından sağlık ocağına görün bana aile hekimim hep sorardı varis var mı diye boşver iş bekler ben bebeğimi hiçe sayıp halı silkelerdim ne oldu aklı hep yapmadiklarimda kör olasıca
Geçmiş olsun. Bende de aynı dert var ve sadece bacağımda değil normal doğumu engelleyecek şekilde benimkiler o yüzden diğer iki çocuğum normal doğumu bu sezaryan olacak. İnsallah doğumdan sonra geçer.