Kızlar cok mutluyum elhamdülillah :))

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ömer Talha’nın annnesi 😍 tarafından oluşturulan Kızlar cok mutluyum elhamdülillah :)) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,523 kez görüntülenmiş, 41 yorum ve 12 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar cok mutluyum elhamdülillah :))
Konbuyu başlatan Ömer Talha’nın annnesi 😍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Egebaby

Melek.

Kayıtlı Üye
rank
Dr gittik kese de bebek te hatta kalp atışlarını bile gördük çok şükür rabbime binlerce kez sukr etsem az :) ama sesi vermicem ilk üç ay tavsiye etmiyorum bebeğim kalp kapakları ısınır zarar verebilir riske atmayalım zaten pıt pıt atıyor bak dedi ayy o duygu tarifsiz çok güzel rabbim isteyen herkese hayırlısıyla bu duyguyu yaşatsın insallah :) <3
İyi çokk şükür 🙏 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤗

New mom 💙

Kayıtlı Üye
rank
Dr gittik kese de bebek te hatta kalp atışlarını bile gördük çok şükür rabbime binlerce kez sukr etsem az :) ama sesi vermicem ilk üç ay tavsiye etmiyorum bebeğim kalp kapakları ısınır zarar verebilir riske atmayalım zaten pıt pıt atıyor bak dedi ayy o duygu tarifsiz çok güzel rabbim isteyen herkese hayırlısıyla bu duyguyu yaşatsın insallah :) <3
Sabahın altı buçuğunda okudum inan kendime olmuş kadar üzüldüm dua ettim yüreğime su serpildi vallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim Allah razı olsun haber ettiğin içinde 💙

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Çok sevindim cnm 🥰🥰 seninde ilk gebeliğin sanırım 😊😊

Sabahın altı buçuğunda okudum inan kendime olmuş kadar üzüldüm dua ettim yüreğime su serpildi vallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim Allah razı olsun haber ettiğin içinde 💙
Ayyyyyyyyyy canım benim allah razı olsun rabbim senin o mükemmel kalbine göre versin herseyini :)) amiiin insallah çok sağol :)
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok sevindim cnm 🥰🥰 seninde ilk gebeliğin sanırım 😊😊
Benim ikinci gebeliğim ilki karnımda ölmüştü

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
İyi gözün aydın canım inşallah sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirir sin ve sonunda sağlıkla kucağına alırsın inşallah Rabbim nasip etsin 🤲 o günlerinde görmeyi

Tüm sayfalar yüklendi.