Kızlar cok mutluyum elhamdülillah :))

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ömer Talha’nın annnesi 😍 tarafından oluşturulan Kızlar cok mutluyum elhamdülillah :)) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,523 kez görüntülenmiş, 41 yorum ve 12 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar cok mutluyum elhamdülillah :))
Konbuyu başlatan Ömer Talha’nın annnesi 😍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Egebaby

Gökçe Gökçek 🤰

Kayıtlı Üye
rank
Yanlış gördün herhalde 🥰🥰bu gulen yüz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben üzüldüm tepkisini sana değil ecmel112 ye attım onun yorumuna yanii ..ikinci gebeligim demiş ilki karnimda öldü demiş ona üzüldüm ben cnm yanlış anladın sen
Canım herhalde yanlışlıkla attın olsun sorun değil canım benim 😍

Ekli dosyalar

• 5A931B6A-3177-4FC1-9C16-3508685F159B.png
    5A931B6A-3177-4FC1-9C16-3508685F159B.png
    1.2 MB · Görüntüleme: 117

Gökçe Gökçek 🤰

Kayıtlı Üye
rank
Canım herhalde yanlışlıkla attın olsun sorun değil canım benim 😍
Tamam canım ben sana açıklamasını yaptım senin konun olduğu için orda öyle yazıyor ama ben sana o tepkiyi vermedim ona bakarsan benim bir konuda ve cevap yazdığım konularda da bana bildirim geliyor başkaları yorum yapınca neyse anlarsın beni ilerde ne demek istediğimi ama bil yani ben sana üzülmedim

Tamam canım ben sana açıklamasını yaptım senin konun olduğu için orda öyle yazıyor ama ben sana o tepkiyi vermedim ona bakarsan benim bir konuda ve cevap yazdığım konularda da bana bildirim geliyor başkaları yorum yapınca neyse anlarsın beni ilerde ne demek istediğimi ama bil yani ben sana üzülmedim
Anladım kuzum anladım merak etme konular karışmış olabilir paylaşım yaptım ya üst üste :)))

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Dr gittik kese de bebek te hatta kalp atışlarını bile gördük çok şükür rabbime binlerce kez sukr etsem az :) ama sesi vermicem ilk üç ay tavsiye etmiyorum bebeğim kalp kapakları ısınır zarar verebilir riske atmayalım zaten pıt pıt atıyor bak dedi ayy o duygu tarifsiz çok güzel rabbim isteyen herkese hayırlısıyla bu duyguyu yaşatsın insallah :) <3
Amin canım benim şükür bak ne güzel banafa doktorum dinletmemisti zararlı diye bir zaman boyunca ama minik minik atışı göstermisti

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Dr gittik kese de bebek te hatta kalp atışlarını bile gördük çok şükür rabbime binlerce kez sukr etsem az :) ama sesi vermicem ilk üç ay tavsiye etmiyorum bebeğim kalp kapakları ısınır zarar verebilir riske atmayalım zaten pıt pıt atıyor bak dedi ayy o duygu tarifsiz çok güzel rabbim isteyen herkese hayırlısıyla bu duyguyu yaşatsın insallah :) <3
Amin canım Gözünaydın olsun

Tüm sayfalar yüklendi.