Üzülme kuzum bana da öyle yapmışlardı ben de sarılık olacak sütüm inmedi diye biberonla mamayı verdim verdim sonra asla göğsümu almadı birsuru laflar duydum ben 6 .9 ay emzirdim sen niye emzirmiyorsun diyende oldu kolaya kaçıyorsun diyen de oldu mama iyi olmaz emzir diyende oldu sanki ben anne sütünün daha iyi olduğunu bilmiyorum ben onun annesiyim sizden daha çok düşünüyorum bebeğimi ama napayım Allah var yukarda Allah görüyor biliyor neler çektiğimi ağlaya ağlaya yemin ederim denemediğim taktik kalmadı emzirmek için beslenme sondası ile emzirme tekniğine varana kadar denedim ama olmadı emmedi aç koy dediler acta koydum göğsümu bikere çekiyordu baktı biberon değil kendini geri geri atıp çığlık çığlığa ağlıyordu ugunacak gibi ağlıyordu valla her gece ağlıyordum ben niye emziremiyorum herkes emziriyor ben iyi bı anne degilmiyim anneligimi sorgular bı hale gelmiştim bı gece o ağlıyor ben ağlıyorum o ağlıyor ben ağlıyorum dedim kendi kendime ben niye ağlıyorum ya dedim niye onun annesi benim dedim Allah biliyor nekadar uğraştığimi kulu bilmese ne olur dedim toparlan dedim kendime sen çok iyi bı annesin bunları düşünüp aglaman bile nekadar iyibi anne olduğunu gösteriyor dedim o günden sonra kendimi topladım 1 ay bile anne sütü almadı canım 2 hafta zar zor emdi 2 hafta da sagdim olan birazcık şey de kesildi gitti şimdi sürekli mama içiyor şimdi aaa niye emzirmiyorsun kolaya kacmissin bilmem ne diyene benim süt olmadı emmedi inşallah senin süt bol bol olur kolaya kaçmaz emzirirsin diyorum eşim Allah'tan destekti o da olmasa delirmek uzereydim doğum hamilelik değil lohusa pisikolojisi gerçekten beni bitirdi eşim diyordu boşver ağlama bak nekadar cabaliyorsun mama içene nolmus o da büyüyor o da anne sütü sadece bağışıklık için ama olmadı emmedi napalim diye anlayacağın kimsenin ne dediğini kafana takma canım emin ol bana emzirsen bile millet gene konuşacak bişey bulur ya doymuyor derler ya sütün yaramıyor derler ben o zamanlarda beni aglatanlari Allah'a havale ettim rabbim emzirmedi bilerek diye kinayana versin inşallah.sen çok iyi bı annesin bunu sakın unutma inşallah emer

emzirmeyi dene pes etme ama emmedi diye de kendini çok yıpratma canım kuzunun da sana ihtiyaci var evet anne sütü önemli ama inan bana en önemli olan sevgi baya uzun oldu canim hakkını helal et

seni bizzat yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum sakin üzülme bak çok öpüyorum